Drugs is voor loosers.Mening van Hugo Pannekoek op udonthaniweblog.nl

       De beste Udonthani – Community voor iedereen!

lowy.cremers.senior@gmail.com

Ze kunnen niet meer
om ons heen!!!

 

300 volgers online, eigen YouTube kanaal, FB Thaise Lowy

 

 

Een bijdrage van  Hugo      Pannekoek  Haarlem

WAT ZIJN DRUGS?

Drugs  gaan bijna altijd samen met Crimineelgedrag.

Definitie: een geneesmiddel of andere stof die een fysiologisch effect heeft wanneer het wordt ingenomen of anderszins in het lichaam wordt ingebracht.

Oké, dus in wezen is het elke substantie die een soort effect heeft als we het in ons lichaam opnemen. Begrepen. Als dat het geval is, moeten we erkennen dat er VERSCHILLENDE KLASSEN geneesmiddelen zijn om te overwegen.

Er zijn de algemeen verboden medicijnen, zoals amfetamine, methamfetamine, ijs, cocaïne, snelheid, heroïne, paddo’s, LSD, cannabis, DMT, mescaline, MDMA etc.
Er zijn de medisch geaccepteerde medicijnen, zoals ritalin, adderall, methadon, suboxon, oxycodon, valium, xanax, codeïne, DXM (hoestsiroop), stikstofoxide (lachgas) etc.

Er zijn sociaal aanvaardbare medicijnen, zoals alcohol, tabak / nicotine, koffie / cafeïne etc.
Er zijn slimme medicijnen / cognitieve verbeteringsmedicijnen, bekend als nootropics, waaronder piracetam, aniracetam, modafinil, l-theanine (groene thee), bacopa, phenibut, noopept, enz.

Het is dus niet logisch om alle stoffen die een fysiologisch effect op het lichaam hebben in één categorie samen te voegen, wanneer er duidelijk verschillende toepassingen voor zijn. Als we het over drugs hebben, of als we naar iemand luisteren die over drugs praat, moeten we verduidelijken – welke drugs? Wat bedoelen ze?? En waarom?

DRUGS ZIJN ESSENTIEEL GEREEDSCHAP.
Laten we een moment nemen en drugs als hulpmiddelen beschouwen. Hulpmiddelen voor het lichaam en hulpmiddelen voor de geest. We kunnen ervoor kiezen om deze tools te gebruiken om bepaalde resultaten te bereiken die we wensen.

Deze resultaten kunnen positief zijn en ze kunnen negatief zijn. Neem bijvoorbeeld een hamer: het kan worden gebruikt om een ​​prachtig huis te bouwen, of het kan worden gebruikt om er iemand over het hoofd mee te bonken.

We weten dat drugs schadelijk kunnen zijn en zeker het potentieel hebben om iemands leven te ruïneren. Verslaving is een grote epidemie. Maar wat zijn de belangrijkste medicijnen die verslaving veroorzaken? Veroorzaken medicijnen daadwerkelijk verslaving, of komt verslaving eigenlijk voort uit een veel diepgaander probleem?

Wat zijn de gebruikelijke medicijnen die schadelijk zijn voor het leven, of dat nu fysiek, mentaal, emotioneel of spiritueel is? Wat zijn de medicijnen die het meest schadelijk zijn voor onze relaties, onze gezondheid en welzijn, onze verbinding met onszelf, anderen en de wereld om ons heen?

Nou, we weten dat sommige van de verboden medicijnen zoals cocaïne, heroïne, meth, ijs enz. Ongelooflijk destructief en verslavend kunnen zijn. Er zijn ook tal van medisch voorgeschreven medicijnen waarvan we ook weten dat ze schadelijk en / of verslavend zijn, zoals ritalin, adderall, methadon, oxycodon, dxm, valium, xanax en een hele reeks antidepressiva! Wordt westerse geneeskunde niet geacht mensen te heroriënteren naar een leven van gezondheid en welzijn?

Geneesmiddelen hebben hun plaats en zijn nuttig voor velen, maar de risico’s en schade kunnen niet over het hoofd worden gezien. Een groot probleem is dat allopathische geneeskunde vaak niet de oorzaak van iemands lijden en ziekte aanpakt; vaak spiraalvormig hen in een donkere afgrond van verder lijden en verslaving. Het kan een beetje lijken op het plaatsen van een pleister op een kogelwond.

Dan zijn er de sociaal geaccepteerde legale drugs, zoals koffie, nicotine, alcohol en zelfs suiker. We weten dat deze stoffen negatieve effecten kunnen hebben op iemands leven, zelfs de dood! Er is veel onderzoek, onderzoek en anekdotisch bewijs dat deze beweringen ondersteunt.

Ze zijn gemakkelijk toegankelijk en niet moeilijk te vinden, en hoewel deze het potentieel hebben om schade aan te richten in iemands leven, suggereren velen dat dit een gezondheidsprobleem is, geen crimineel probleem.

Dus waar vallen dan verschillende psychedelica en sjamanistische medicijnen ??

PSYCHEDELICS ZIJN SCHEMA 1 DRUGS.
Psychedelica zijn op de meeste plaatsen op onze planeet verboden. Maar als sociaal legale en medisch voorgeschreven medicijnen een aanzienlijke hoeveelheid schade veroorzaken, net zoveel als, zo niet meer dan verboden medicijnen, kunnen we dan echt op legaliteit vertrouwen om de gezondheidsvoordelen of risico’s te bepalen?

Nou ja, misschien niet. Laten we dat van dichterbij bekijken. Psychedelica worden beschouwd als schema 1-medicijnen in Amerika, wat betekent “aanzienlijk potentieel voor misbruik en afhankelijkheid” en hebben “geen erkende medicinale waarde.”
(Ze zijn schema 9 in Australië – beschouwd als een verboden stof)

Hmm, dat is een interessante claim, omdat er nog steeds onderzoek wordt verricht op het gebied van neurowetenschappen, geneeskunde, psychologie en psychotherapie, en deze onderzoeken kijken naar veel van deze psychedelische geneesmiddelen uit schema 1 en verboden stoffen,

en hun effectiviteit om aandoeningen zoals depressie, angst, PTSS, harde verslavingen zoals heroïne, alcoholisme en andere drugsverslavingen, en zelfs terminaal zieke patiënten helpen om doodsgerelateerde angst te overwinnen, om er maar een paar te noemen.

De klinische gegevens laten geweldige resultaten zien; het benadrukken van het therapeutische potentieel voor veel van deze psychedelische stoffen. De resultaten zijn onmogelijk te negeren of te betwisten. Deze psychedelica en sjamanistische medicijnen worden al duizenden jaren gebruikt in verschillende ceremonies, rituelen en overgangsrituelen. Ze worden nog steeds gebruikt, omdat ze door veel mensen in de westerse samenleving en cultuur zijn geadopteerd, om soortgelijke redenen als onze inheemse voorouders.

Redenen zijn onder meer:
Zelfontdekking
Psychologische of fysiologische genezing
Vrijgeven van emotionele bagage, lasten en diepgeworteld trauma
Behandeling voor aandoeningen waarbij westerse medicijnen en geneesmiddelen niet effectief zijn geweest

Diepere verbinding met zichzelf, anderen, gemeenschap en natuur
Het goedmaken, de kloof overbruggen en familiebanden helen
Antwoorden zoeken voor diepgaande en zinvolle levensvragen
Om inzichten te ontdekken over hoe je je leven kunt verbeteren

Om meer duidelijkheid, richting, betekenis en doel te vinden
Om de angst voor de dood uit te dagen en te overwinnen

Om ongelooflijke visionaire bewustzijnstoestanden te ervaren en te onderzoeken die ertoe leiden dat we de aard van de realiteit in twijfel trekken en of er iets anders is dat mogelijk buiten de domeinen van ons standaardmodel van wetenschappelijk fysiek materialisme bestaat; voorbij onze normale vijf zintuigen van de dagelijkse normale realiteit.

Sommige van deze sjamanistische geneesmiddelen en psychedelische stoffen zijn cannabis, ayahuasca, iboga, kambo, DMT, san pedro, peyote, psilocybine, LSD, MDMA en ketamine. Over de hele wereld zijn er letterlijk duizenden accounts van mensen die sjamanistische medicijnen en psychedelica gebruiken – opzettelijk, veilig en verantwoord; hierdoor levensveranderende voordelen ontvangen.

Zelfs in verschillende klinische onderzoeken meldden mensen dat deze ervaringen enkele van de meest betekenisvolle ervaringen van hun leven waren.

Het staat buiten kijf dat deze stoffen een enorm potentieel hebben om iemands leven volledig te transformeren. Om dit niet te beseffen, blijven vasthouden aan verouderde overtuigingen, om je identiteit zo vast te houden aan je eigen gevoel van gelijk te hebben in plaats van het juiste antwoord te zoeken, in plaats van de nederigheid te hebben om je tekortkomingen te erkennen en je perspectieven te herformuleren, is waanzin.

Maar zo gauw iemand onder invloed van drugs gaat auto rijden,of een misdaad pleegd dan  moet de overheid daar krachtig tegen optreden,ook wanneer er via drugs verkoop miljoenen aan belasting  enz  ontweken gaat worden!!En dan is een lange gevangenis straf vooral in Thailand op zijn plaats.

Hugo        Pannekoek    Haarlem

 

Met dank aan onze Sponsors:

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord