Nederlandse alcolisten blazen de trompet.

 

The best Udonthani – Community for everyone
Ze kunnen niet meer om ons heen!!
3000 volgers,eigen youtube kanaal.Thaise lowy op FB

Een mededeling van onze redactie

   Ons  wordt regelmatig gevraagd wat hebben jullie toch tegen Thailandblog.nl ?

Nu wij hebben er niks tegen ,alleen kunnen we het niet waarderen dat met medewerking van  hun hoofd redacteur de mening in stand  gaat worden gehouden dat het niet zo erg is als je in Thailand met 2 flessen bier  gewoon gaat  rijden.

Daar zijn we het niet mee eens. De meeste flessen bier in Thailand overschrijden de inhoud van 500 cl ruimschoots.

En als je dus 2 flessen achter je kiezen hebt zitten na een avondje poolspelen en gaat rijden ben je totaal verkeerd bezig je hebt dan 1 liter bier minimaal op  dat zijn meer dan 2 glaasjes toch..

Je brengt niet alleen je zelf in gevaar maar vooral die onschuldige medeweggebruikers,die misschien

Maak boetes hoger!!

door jouw capriolen in het ziekhuis of een rolstoel belanden.

Er is luid en duidelijk aangekondigd dat rijden onder invloed strenger aangepakt zou gaan worden. Wat had je nu gedacht met al je jaren ervaring hier?

ook hier helpt een grote mond niet meer.Dat het wel mee zou vallen? . Het potje moet toch weer een beetje worden gevuld. Je moet die problemen niet willen en zelfs twee biertjes gewoon niet doen als je zelf moet rijden. Ze zouden  een ieder die  met alcohol op achter het stuur zit  gewoon 50.000 thb boete moeten geven ,rijbewijs afpakken en meteen het land uit gooien. Dat zou die  lamzakken,want het zijn altijd de zelfde die met drank op gewoon rijden wel leren.

En laat al die Gringo,s en de Pieters  etc  flink dokken ,want ook met 2 flessen bier op  dwz 2x 600cl  moet je gewoon een tuktuk of taxie benutten kom je veilig thuis.Het is al eerder in deze discussie genoemd: als buitenlander verlies je altijd. Als dat onaanvaardbaar voor je is is Singapore misschien een alternatief daar kennen ze de doodstraf nog.

. Het kostenplaatje ligt daar hoger maar dan kan je wel klagen over misstanden.

Ons advies is glaasje op laat je rijden,in Udonthani kan je  van uit het uitgaans centra  met de tuk voor 100 thb  netjes  thuis  aan de deur afgeleverd worden.

Het zijn altijd de zelfde Farangs in Thailand vooral reageerders op Thailandblog die   dit soort lamzakken dat  denkt dat in Thailand alles mag en kan dan nog steunen ook.

Wij hebben ze van dichtbij mee gemaakt  bestuurders die onderuit gingen en met het vel van armen en benen afgeschaafd de volgende dag weer aan het bier zaten terwijl ze weer met de scooter waren,die leren het nooit.

Heeft niks met corruptie te maken  hier gaat het er om dat je met bier op niet moet gaan rijden luid en duidelijk de rest is grootspraak en fantasieloos  op Thailandblog .

Verders hebben we persoonlijk niks tegen TB  maar als we zien dat men daar openlijk  mensen aanmoedigd om  alcohol te gebruiken  en aan het verkeer deelnemen dan  laten wij dat openlijkblijken.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord