Einde van een website die vooraf was gedoemd te mislukken.

 

                  The best Udonthani – Community for everyone

lowy.cremers.senior@gmail.com
Ze kunnen niet meer om ons heen!!!!
Letters zijn nu extra groot zo dat u niet naar specksavers hoeft te gaan!
3000 fans,eigen youtube kanaal website in 2 talen.

 

Een bijdrage van stichting Nederlanders overzee verzonden door het

bestuur aan www.udonthaniweblog.nl

Deze 2 broers  hebben vroeger de een als schoenlapper en de ander als zgn maaltijden verkoper  diverse websites benaderd  alles was  bij hun erg duur.hun algemene  voorwaarden  waren ruimer  dan de door hen  aangeboden etenswaren.

Vroeger  schreven ze veel artikelen op de terziele gegaande  website Thailander.nl  Die website   was van ene Marinus Mali een ex jehova getuige.Eerst moest je lid worden en als je dat was konden andere leden je verrot schelden ha ha .

Het was nog erger dan Thailand blog.Later zijn diverse  mensen van Thailander.nl  toen de site weg was overgestapt naar Thailandblog.

Daar verschijnen regelmatig artikelen van ene heer sjaak die ook nog even  voor Thailander .nl

als beheerder heeft gespeeld.

Nu ze niemand  kunnen strikken om via een fraudeuse handeling  omweg  in Nederland te blijven ingeschreven staan kappen ze er mee ,niemand trapte in hun  gesjacher.Eigen  bijdrage etc etc.

Nu zijn ze  gestopt met hun  overzee bemoeienis voor Nederlanders.En wat zal hun volgende stap zijn??Misschien gaan ze wel reisjes naar de maan orgarniseren in de toekomst de sukkels.

 

Lees hier onder  wat ze in een ongevraagde email  zeggen over stichting Nederlanders Over

zich zelf.

Hallo Lowy EHV,

Stichting Nederlanders Overzee Beheerder stuurt je een bericht:

Afscheidsbrief zonder afscheid,

Beste medelanders, cliënten hulpbehoevenden, sponsors, luisteraars, lovers, haters en al die anderen die wij hierbij vergeten te vermelden.

Wij bij stichting Nederlanders Overzee hebben besloten een andere koers te gaan varen. Het zal U hieronder duidelijk worden wat die nieuwe koers wordt en wat we achterlaten, maar eerst een stukje historie.

Nederlanders Overzee is ontstaan vanuit twee broers die zagen dat in met name Thailand vele mensen aan het worstelen waren met problemen die voornamelijk ontstonden uit de frictie tussen twee culturen en veranderende opvattingen vanuit ons geliefde Nederland.
We bouwden een website en probeerden supporters te vinden die eveneens inzagen dat het nuttig kan zijn een ondersteuningsorgaan te hebben vanuit de eigen groep. We zijn hierin toen redelijk geslaagd

Al snel kwamen er hulpvragen binnen die varieerden van hulp bij belastingen, tot vermiste personen, tot een ziektekostenverzekering en ga zo maar door. Met al die hulpvragen waren ook steeds meer onkosten gemoeid en niet te vergeten heel erg veel tijd. Zo hebben we de eerste paar maanden alles volledig uit eigen zak betaald en kwamen er toen achter dat we ook iets aan de zijde van inkomsten moesten doen.

Wat ons al snel opviel was dat mensen wel graag hulp ontvingen, maar zodra daar een kostenplaatje aan vast zat, was de interesse al gauw geluwd. Wij als Nederlanders herkennen dit natuurlijk ook wel, wetende dat de gemiddelde Nederlander zo gierig is, dat ze huilen uit 1 oog of dat ze weliswaar graag geld uitgeven, zolang dit maar uit de portemonnee van ander komt.

Met deze wetenschap zijn we maar sponsors gaan zoeken en vonden die ook. Wij zijn al deze sponsors enorm dankbaar dat ze het al die jaren mogelijk hebben gemaakt, onze hulp en dienstbaarheid  aan onze medelanders te geven. Echter hebben een aantal van die sponsors ook aangegeven niet verder te willen gaan als er zo weinig wordt bijgedragen door onze klanten. Ook hiervoor hebben wij alle begrip.

Onze nieuwe koers
Vanuit andere landen hebben we ook hulpvragen gekregen (wat niet geheel vreemd is aangezien we Nederlanders overzee heten) die vaak geheel anders zijn dat de Hulpvragen die we hier in Thailand of Azië kregen. Wij zijn gestopt te kijken naar problemen op nivo van het individu en hebben gekeken naar de hulpvragen die gelden voor alle Nederlanders die buiten Nederland verblijven. Daarin vinden we vaak een tekort schietende Nederlandse overheid.

Dit is dan ook onze nieuwe koers, we gaan ons richten op voornamelijk de Nederlandse overheid en deze te wijzen op de belangen van Nederlanders die zich buiten de nationale grenzen bevinden en die ook het visitekaartje zijn voor Nederland.

Wij gaan ons vooral bezighouden met problemen die Nederlanders ondervinden, indien ze om wat voor reden dan ook weer terugkeren naar Nederland.

Wat laten wij achter
Wij laten slechts een gedachte achter en wij laten het aan U over daar wel of niet iets mee te willen doen. U kunt zich sterk maken door zich te verenigen en wij roepen ook al die organisaties die iets doen in verenigingsverband zich met elkaar te verbinden. Samen staat u sterk. Vraag wat u kunt doen voor een ander in plaats van hulp te verwachten. Wij wensen u sterkte in het mobiliseren van een eenheid

Reageren op dit artikel kan via        uitsluitend via lowy.Cremers.senior@gmail.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord