Hond meld zich bij politie als vermist. Hond reports to the police as missing.

 

Ze kunnen niet meer

om ons heen

www.udonthaniweblog.nl   

                   email  lowy.cremers.senior@gmail.com

Een bijdrage van Harry lezer van Thailandblog 

Steun onze Permian Basin-politieagenten Ondanks het plezier van het verrassingsgezelschap van de hond, vergaten de dienstdoende officiers de zaak die hij oorspronkelijk had aangevoerd niet. Oplossen raakte echter al snel een addertje onder het gras. De hond droeg een halsband, maar het ID-label was er blijkbaar afgevallen, dus de dierencontrole werd verzonden om te controleren op een microchip. Voordat ze aankwamen, veranderden de dingen echter.Steun onze Permian Basin politieagenten Blijkbaar besluit hij lang genoeg “vermist” te hebben, ging de hond terug naar zijn familie, helemaal alleen.

“Hij raakte net zo snel leeg als hij binnenkwam,” zei Martin, die over het incident op Facebook had gepost. “De eigenaar reageerde de volgende dag [om te zeggen dat] het zijn hond was en hij naar huis was teruggekeerd. Hij woont ongeveer een mijl van het station.” De hond, die Chico heet, had zijn eerste geval gekraakt – zij het een van zijn eigen ontwerp. “Ik was onder de indruk,” zei Martin. “Hij is misschien gewoon weggesneden voor dit werk.

u kunt uw reactie  inzenden per email aan     udonthanicityweblog@gmail.com

scrol naar beneden voor onze Engelse edition.

Met dank aan onze sponsors

 

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

For our Inglish readers

a dog standing in a room Support Our Permian Basin Police Officers Despite enjoying the dog’s surprise company, those on duty didn’t forget about the case he’d originally brought forward. Solving it, however, soon hit a snag.

The dog was wearing a collar, but the ID tag had apparently fallen off, so animal control was dispatched to come check for a microchip.

Before they arrived, though, things took a turn. a dog sitting in a room

Support Our Permian Basin Police Officers Evidently deciding he’d been “missing” long enough, the dog headed back to his family, all on his own.

“He ran out just as quick as he came in,” Martin said, having posted about the incident on Facebook. “The owner responded the next day [to say that] it was his dog and he had returned home. He lives about a mile from the station.”

The dog, who’s named Chico, had cracked his first case — albeit one of his own design.

“I was impressed,” Martin said. “He may just be cut out for this work.”