Thaise vrouw klaagt

THAISE VROUW KLAAGT OVER NEDERLANDSE MAN

Even later  vertrok ook Dic van der lugt door onenigheid met de eigenaar Khun Peter .

Ook Dic  heeft al jaren een primaweblog Dics blog opgezet.

Hier onder schreef Jhon Sarbach zijn belevenissen  met Thaise vrouwen.

Thaise vrouw klaagtZe zien er zo mooi, lief en gedwee uit: Thaise vrouwen. Maar dat is slechts de buitenkant. De Thaise vrouw klaagt wat af over haar Nederlandse man. Wat? Er wordt zelfs gescholden op hun Nederlandse man of vriendje.

Zolang er anderen aanwezig zijn, wordt vaak de schijn opgehouden.  Er wordt liefelijk gekeken en geglimlacht. Hoffelijk worden drankjes en plateaus vol Thaise lekkernijen aangereikt. De gastvrijheid lijkt geen grenzen te kennen.

Gevraagd wat ze van hen man vinden, zullen de Thaise dames antwoorden dat ze een lot uit de loterij hebben gewonnen. Dat ze de liefste man van de wereld hebben, en dat ze zich afvragen waar ze dit aan verdienen.

ANDERE KANT MEDAILLE

Maar dat strookt niet met de verhalen die ze aan elkaar vertellen. Mijn vrouw heeft wel eens verzucht dat als ze voor elke klagende biecht die ze aanhoorde tien euro had gekregen, ze een retourtje Amsterdam kan betalen. Ik vang die klagende gesprekken ook vaak op, omdat de Thaise dames in kwestie niet door hebben dat ik redelijk de Thaise taal versta.

Na het publiceren vansoort gelijke verhalen  is Jhon Sarbach opgestapt bij Thailandblog destijds.

En u heeft hij al jaren een goede website Hier is Thailand.nl.

Reactie van redactie www.udonthaniweblog : Wij weten  dat ze bij Thailandblog  aan vriendjes politiek doen ,en niet iedereen kan dat waarderen..

Iedereen kanbij ons  terecht om zijn mening of ongenoegen over anderen te spuien,mits  het in gewoon Nederlands moerstaalgaat zonder te schelden.Kan zelfs anoniem wij publiceren nooit email adressen of ip adressen.

Met dank aan onze  sponsors