Je kunt soms wat mee maken in Udonthani. Verhaal over Patser,groot smoel beter weter Wim

     

www.udonthaniweblog met elke dag  het  eerste nieuws online.

3000 fans,eigen youtube kanaal en fb Lowy Cremers udonthani

Ze kunnen niet meer om ons heen.

 

Een bijdrage  van Wim   de Versierder uit Udonthani

Wie kent ze niet die patsers ,groot smoelen  uit Nederland de familie stond namelijk garant voor de autolening, die hij niet meer afbetaalde

Werkelijk alles verknalt hij. In Holland 3 huwelijken en alle 3 geeindigd in een echtscheiding. En dus komt hij het in Thailand maar weer eens proberen, want aan hem ligt het niet zegt hij. De Thaise vriendin die hij opgepikt heeft via internet, die ken ik toevallig goed en zo leerde ik hem kennen.

HIJ LOOG ZELFS OVER HET FEIT DAT ZIJN 2E NEDERLANDSE VROUW UIT SURENAME KWAM EN DAT DIE GESTORVEN WAS.

Maar bij het Thaise huwelijk kwam men er achter dat hij  van die vrouw in Nl gescheiden was.

 

Na 2 dagen heeft ze hem gedag gezegt. Mij vertelde ze: Hij heeft overal een mening over en vindt dat ik ook zo moet handelen. Nee, daar moet je bij een Thaise niet mee aankomen. Een volgend beoogde vriendin, notabene uit een bar, had ongeveer dezelfde klachten en haakte in de namiddag al af.

Toen een echte vriendin, die heeft ongeveer 2 jaar bij hem gewoond en in die 2 jaar 2 keer gezegd dat zij zich van het leven wilde beroven, dan sloot zij zich op in het toilet en moest haar vriend de deur forceren. Met Songkran vertelde zij dat ze 2 weken in een tempel ging wonen en hij geloofde haar nog ook.

Ooit een Thai gezien die zich tijdens Songkran terug trekt in een tempel? Tuurlijk niet, zij had ook nog een Japanse kennis, zo hoorden wij van een vriendin uit de massage salon en laat die Japanse kennis nu net 2 weken in Thailand zijn…… Na terugkomst is de relatie dan ook binnen enkele dagen daarna uiteen gespat.  

Over huizen gesproken. De man verbleef 6 jaar in Thailand en ieder jaar, dus 5x, verhuisde hij steeds naar wat een ‘geweldige’ woning in in het begin was naar een ‘probleem huis’ dat het later zou zijn. Ja is ja en nee is nee zegt hij en ik ben erg standvastig. Thaise vrouwen geven problemen zo zegt hij, farang niet die zijn makkelijk……. maar dat is de lezer inmiddels wel duidelijk.

 

Met dank aan onze sponsors

Zo als het die Wim is vergaan  zijn er honderde gevallen bekend.Man geeft Thaise vrouw de schuld van scheiding  maar als  Westerling   respecteerd hij de cultuur niet en  is  zelf erg egoiwisties van aard.

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX