Je maakt wat mee in Thailand, rondreis.Logeren bij Nederlandse Familie in Udonthani.

Uw gast heer Lowy en Honnybee Cremers Udonthani.

Udonthaniweblog.nl met voor elk wat wils.3000 fans

Ze kunnen niet meer om ons heen.

 

Wat een land is Thailand, ik zie hele mooie Tempels, Boeddha’s en al wat erbij hoort. Ik vraag me alleen 1 ding af, waarom maken de mensen hier zo’n rotzooi op straat, als ze het een klein beetje bijhouden dan zou er niet van die bergen puinhoop zijn. Er staan trouwens weinig afvalbakken aan de kant van de straat, dus mensen moeten hun rommel, koffiebeker, bakje van het eten, papier, kauwgom, kwijt en gooien het op straat. pfff En af en toe die stank in de straten, riool, uitlaatgassen en kookluchten. Bangkok geweldig mooie stad maar HÉÉL VÉÉL VERKEER.

Ik heb trouwens een super leuke vakantie hoor maar dit zet me altijd wel aan het denken. Overige plaatsjes waar we geweest zijn echt fantastisch. Ik kan wel alle plaatsen noemen maar kijk bij rondreis Noord Thailand. Wij hadden een hele leuke vrouwelijke Thai als gids, zij was echt geweldig kon super veel over Thailand en het Boeddhisme vertellen. Sprak goed Engels en als je rustig tegen haar praat verstaat ze heel goed onze Nederlandse taal. Wat ik super leuk vond, het varen met een groot vlot over de River Kwai, waar de maaltijd opgediend werd en wij al varende naar de beroemde brug gingen.

Echt super mooi. Wat ook bijzonder was de markt De Maeklong in Samut Songkhram, Een trein rijdt daar 8x per dag langs de markt en alle standhouders halen hun waar naar binnen, als de trein voorbij is gaat alle waar terug op z’n plek. Echt een bezienswaardigheid.

 

 

Ja Noord Thailand is echt super mooi, je kan als alles weer normaal functioneerd  van af 1 Januari 2021  weer logeren bij Lowy en Honnybee Cremers in Udonthani.

deze reis zeker reserveren bij Hollandse mensen thuis.

hier krijg je geen spijt van 2 persoons kamer compleet met badkamer,Airco,TV en internet  etc per nacht met Nederlands ontbijt  voor 12 Euro per nacht voor 2 personen .Wasmachine en alle Europeesche tv zenders beschikbaar.Wifi en pc  aansluiting.

En Thais en Nederlandse Maaltijden.

.exclusief gebruik stroom.

Eventueel Auto met Chauffeur beschikbaar om  leuke tochtjes te maken.

Men spreekt Nederlands en Engels.

Reserveren  uitsluitend per email met vermelding van Nederlands thuisadres  Bank rekening etc.

Tel  Thailand 0066  o  850002613    Soi Donudom 80 /4 Mueng Udonthani 50 km van Laos grens.

lowy.cremers.senior@gmail.com