KLM-vlucht vaak veel duurder.Miljarden steun en ze dreigen failiet te gaan.

Al 10 jaar de beste.

3000 fans.fb.youtube.TikTok.instagram .

Ze kunnen niet meer om ons heen.

 

 

 KLM-vlucht vaak veel duurder

|Geplaatst door: Hugo Pannekoek  Haarlem

|

 Bekeken: 1012 keer

|

Door Hugo Pannekoek Haarlem.
AMSTELVEEN – Een rechtstreekse verre reis met KLM vanaf Schiphol is vaak honderden euro’s duurder dan een omweg via Brussel of Düsseldorf met dezelfde maatschappij.
afbeelding vergroten Reizigers die met KLM een omweg maken via Düsseldorf of Brussel, zijn vaak goedkoper.

Ondanks de afschaffing van de vliegtaks en de talrijke aanbiedingen van KLM, loont het geregeld om uit te wijken naar een buitenlandse luchthaven.

Consumenten die de moeite nemen daar met de trein of de auto heen te rijden, vliegen vervolgens eerst met KLM terug naar Amsterdam. Daarna stappen ze in hetzelfde toestel dat hen anders rechtstreeks naar de eindbestemming had gebracht, maar tegen een veel lager tarief.

De bedragen verschillen per bestemming en boekings- en reisdata. Maar een retourtje Singapore kost (bijvoorbeeld bij vertrek op 8 juni en terugkeer op de 28ste) vanaf Schiphol 963 euro. Wie de rompslomp voor lief neemt en eerst naar Düsseldorf gaat, is slechts 521 euro kwijt. Vergelijkbare verschillen gelden voor bestemmingen als Tokio, Buenos Aires, Jakarta, Peking, Johannesburg, Lima, Kuala Lumpur en Kaapstad.

KLM Nederland stelt dat het gaat om ‘extreme gevallen en momentopnames’. Met de vliegtaks, waarover de luchtvaartbranche steen en been klaagde, hebben de prijsverschillen niks te maken. Een rechtstreekse vlucht is volgens directeur Gräber comfortabeler. ,,Dat rechtvaardigt een hogere prijs.’’ Concurrenten als Lufthansa en British Airways doen volgens hem hetzelfde.

KLM onderstreept dat er ook voorbeelden zijn waaruit blijkt dat rechtstreekse vluchten vanaf Schiphol wel degelijk voordelig zijn.

Het Havenbedrijf Rotterdam laat zijn personeel geregeld de omweg via Brussel of Düsseldorf maken. Travelmanager Peter van de Valle: ,,Omslachtig en slecht voor het milieu, maar financieel kan het zeker de moeite waard zijn.’‘

Internetreisbureau Vliegwinkel. nl raadt consumenten aan niet alleen de prijzen van reizen via Schiphol te vergelijken, maar ook altijd te kijken hoeveel het kost om via luchthavens in het buitenland te vliegen

3,5 miljart staatsteun gegeven aan KLM

En  in Nederland lijden de mensen armoede dankzij de Rutte bende.

met dank aan onze sponsors.

 

sponsors.

WAWA toers  vip bus met chauffeur

 

 

       poolbiljart Meetingpoint Sampan Udonthani

Vooral uw PC problemen 2e Floor Central Plaza

Resort and swimmingpool and Fishing pool

Bed and Breakfast Honnybee 400 thb  for 1 night .

Leeya resort swimming and fishing.

 

Gold filler  jksuradee chonburie

Kamer huur per dag,per maand per uur .Honnybee Soi Donudom Udonthani

Bemiddeling  bij koop of verkoop goederen via  gratis advertentie op deze weblog.

Indien u ook een sponsor wil worden dan hier infomeren.

lowy.cremers.senior@gmail.com

ludovicuswcremers80@gmail.com