455 ongelukken en 82 doden en 466 gewonden eerste dag van vakantie Thailand.

                               Thai news

3000 fans volgen ons.Web site ook in de Engelse taal.

Ze kunnen niet meer om ons heen.

Een bijdrage van onze auto fan  Richard Bolide uit Eindhoven.

 

Wat auto-ongelukken betreft, waren er volgens het ministerie van Transport naar verluidt 455 ongevallen met 82 doden en 466 gewonden sinds de eerste dag van het weekend. 78,64% van de ongevallen werd veroorzaakt door te snel rijden, wat meestal ongeveer 27 keer in de provincie Chonburi voorkwam.

Bij 153 verkeersongevallen waren motorfietsen betrokken, waarbij naar verluidt 47 motorrijders omkwamen en 165 gewond. Ongevallen met motorfietsen vonden meestal plaats in de provincies Nonthaburi en Lamphun, beide elf keer.

Bovendien waren in totaal 21 verkeersongevallen betrokken bij verschillende ongevallen met het openbaar vervoer en vrachtwagens. 13 werden veroorzaakt door vrachtwagens, 5 door openbare bussen en 3 door treinen. Er werden 10 doden en 22 gewonden gemeld. Er werden geen boot- en vliegtuigongelukken aangekondigd.

The Pattaya News heeft eerder verklaard dat het aantal verkeersongevallen in het gebied is toegenomen.

Ook bij www.udonthaniweblog.nl Black Friday

Scrol naar onze Black Friday pagina voor echte koopjes.

Ze kunnen niet meer om ons heen.

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Inglis weblog

As for car accidents, there were reportedly 455 accidents with 82 deceased and 466 injured since the first day of the weekend, according to the Ministry of Transport. 78.64% of the accidents were caused by excessive speeding, which occurred mostly in Chonburi province about 27 times.

153 road accidents involved motorcycles, in which 47 motorcyclists were reportedly killed and another 165 were injured. Motorcycle-involved accidents occurred mostly in Nonthaburi and Lamphun provinces, both 11 times.

Additionally, a total of 21 road accidents involved several public transportation and truck accidents. 13 were caused by trucks, 5 were by public buses, and 3 were by trains. 10 deaths and 22 injuries were reported. No boat and plane accidents were announced.

The Pattaya News has previously stated the amount of traffic accidents in the area have increased.

Thanks to the sponsors.

 1. WAWA toers  vip bus met chauffeur

   

   

         poolbiljart Meetingpoint Sampan Udonthani

  Vooral uw PC problemen 2e Floor Central Plaza

  Resort and swimmingpool and Fishing pool

  Bed and Breakfast Honnybee 400 thb  for 1 night .

  Leeya resort swimming and fishing.

   

  Gold filler  jksuradee chonburie

  Kamer huur per dag,per maand per uur .Honnybee Soi Donudom Udonthani

  Bemiddeling  bij koop of verkoop goederen via  gratis advertentie op deze weblog.

  Indien u ook een sponsor wil worden dan hier infomeren.

  lowy.cremers.senior@gmail.com

  lowy.cremers.senior@gmail.com