Thaise vrouwen vallen op Nederlanders.

De beste Thailand – Comunnity

Welcome op udonthaniweblog

Ze kunnen niet meer

om ons heen

3000 volgers,eigen YouTube kanaal,Thaise Lowy op FB

Reacties op het artikel toegestaan via email aan Udonthanicityweblog@gmail.com  of via email  lowy.cremers.senior@gmail.com

Een bijdrage van Hugo Pannekoek.  

In mijn geval, was ik nooit gevraagd tot nu toe. En ik weet dat meer dan genoeg mensen om dat  te bevestigen dat niet iedereen betaalt. En zelfs als je ze zou gaan betalen 4.000 Baht per maand – wat is het dan  punt?

Zelfs al geef je  je geliefde 500 euro per maand om het huishouden  te bestieren is dat  nog maar een schijntje wat  het in Nederland zou kosten.

Soms   moet ik echt lachen om die broodje aap verhalen op andere weblogs.

Vooral van mensen die  durven te beweren dat Thailand net zo duur aan het worden is als Nederland.

En die patsers die perse een villa wilden met dikke Vito voor de deur ja daar moet ik soms hard om lachen.Dat zijn dan de mensen die het nooit leren en het raar vinden als een Isaanse meid  deze persoon met veel kapsones en air over zich  na verloop an tijd gewoon  het huis uit gooid.

Wat een kletskoek.

Stel je hebt alleen aow met een klein aanvullend pensioentje in totaal 1400 euro

Met dat geld  kom je in Nederland zwaar te kort  om een gezin te onderhouden.

Maar  hier ben je dan echt beter af.

Je btaald geen  belasting over inkomen uit NL.

Je  gas en electra rekening zijn nog geen kwart van wat je in NL zou moeten betalen.

Huis huur heb je al een leuke woning voor 350 euro pm.

Benzine  kost weinig.

Als je dus rustig leeft niet elke dag in de kroeg wilzitten  heb je een leven  als een prins hier.

Komt nog bij het vrije leven.

Huis bouwen kan je doen zonder dat er ooit iemand komt kijken.Je kan al een huis laten bouwen voor 25.000 eurotjes.

Mijn vriend Lowy en Honnybee bouwden een huis met 3 slaapkamers / 3 badkamers /en buiten keuken voor amper  6 jaar geleden voor amper 15.000 euro incl  materialen en bouwen.

 

Het moet niet uw voornaamste zorg om dit soort geld betalen, maar veeleer om ambitieus te zijn  en haar een goed leven te bieden. zodat u kunt steunen voor

haar ,geef haar een geweldig leven , uw vriendin en uw toekomstige gezin.
Wat Vinden Buitenlanders Leuk In Isaan Meisjes?

Ik kon ook schrijven : “wat doen mensen graag met hen”, want het is niet alleen dat wij  buitenlanders die Isaan meisjes dol gelukkig kunnen maken, – vele Thaise jongens voelen op dezelfde manier. Ik herinner me dat ik eerder dit jaar Udonthani bezocht en ontmoette een Thaise koppel in het restaurant Brickhouse in ,een van de betere restaurants in Udonthani.. Het bleek dat ik de man was uit Bangkok en ik  was op bezoek bij mijn vriendin in Udonthani.
Toen  ze   naar het  toilet  ging  hadden  we een korte pauze  en ik vroeg de ober hoe hij zich voelde over Isaan meisjes. Hij bevestigde precies wat ik u eerder vertelde  door te zeggen dat ze goedhartig  zijn en  het verzorgen van de mannen zeer goed beheersen (jai-dii, ใจดี and duu-lɛɛ dii, ดูแลดี). Ze zijn zeer dankbaar voor alles wat je doet voor hen,  het zijn goede  moeders, open minded en loyaal. Als iemand  twijfelt over dit,  vraag jezelf  dan af waar je het meisje hebt ontmoet.
Afgezien van deze grote kenmerken het wordt nog beter als je bedenkt hoe aantrekkelijk en mooi meeste Isaan vrouwen zijn. Het voelt alsof het verder naar het noorden te gaan in Thailand, hoe vloeiender de huid van de meisjes er komt te zien. Tuurlijk, je kunt  ze overal ontmoeten mooie en aantrekkelijke meisjes in Thailand, maar meisjes uit het noordoosten lijken gewoon een categorie van hun eigen soort te zijn  met hun mooie rondingen, zwart haar, donkere ogen en de huid als zijde in combinatie met hun unieke charisma, charme en zijn glimlach.

Ik weet dat het meestal niet een goed idee om algemene uitspraken te doen over bepaalde groepen mensen te maken. Echter, ik voelde me deze post was nodig omdat je hoort zo veel buitenlanders klagen over Isaan meisjes als ze echt alleen maar weten wat   barmeisjes  zijn ,door  gewoon niet de regel van geven en nemen in relaties met meisjes in dit land te respecteren.
Wat is er mis over het betalen van je vriendin een maandsalaris van 5.000 Baht?

Waar hebben we het in Godsnaam over? Ik weet dat buitenlanders die gelukkig relaties en huwelijken met Isaan vrouwen  hebben en zelfs niet willen dat ze werken en aanzienlijk meer dan dat betalen ze. Het werkt prima, want op zijn beurt een geweldige partner die niet alleen lief en aantrekkelijk, maar die voor hen en de hele familie verantwoording  neemt in de best mogelijke zin.
Ik heb het een paar keer vermeld op deze website: Dit idee van relaties was precies hetzelfde terug in de westerse wereld niet al te lang geleden. De man verdiende het geld, de vrouwen zorgde voor de rest (ja, zeer vereenvoudigd). Nu dat vrouwen zijn veranderd en worden “geëmancipeerde vrouwen ” veel mannen hebben genoeg van deze houding en zoeken  een Thaise of Isaan meisje. Dat is prima, maar je moet niet vergeten om uw eigen deel te doen om de relatie te laten werken. Het gaat niet alleen over het nemen, maar ook over het geven.

Dan is er maar een regel een gouden regel en dat is wederzijds  elkaar respecteren.

Ja de Isaanse vrouwen zijn nu eenmaalbeter ookin bed dan de europeesche vrouwen.

Je hoord ze nooit mekkeren over  de overgang.

Ze hebben altijd zin  om de liefde te bedrijven,dus geen smoesjes van ik heb kop pijn etc.

Ze zeuren niet .

Meer voordelen dan na delen.

De taal is echt niet het aller belangrijkste.Vertrouwen   moet opnummer 1 staan.

Met dank aan onze Sponsors 

Hier had ook uw advertentie kunnen staan. gewoon even mailen  naar  de redactie.

email  lowy.cremers.senior@gmail.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord