Gratis inenten van huisdieren (honden) doorThaise dierenartsen

De beste Udonthani – Community voor iedereen.

    lowy.cremers.senior@gmail.com

Ze kunnen niet meer

om ons heen!!! 

3000 volgers,een eigen Youtubekanaal,

FB Thaise lowy

 

 

 

Een bijdrage van onze honden deskundige Woef Waf.Udonthani

Gratis  controleren en gratis alle inentingen voor honden.

Moeders en papa’s in het hele koninkrijk kunnen hun vierbenige baby’s tot 12 augustus gratis laten chippen, knippen en vaccineren.
Dat maakt deze week een goed moment om ze bijgewerkt en gezond te houden, aangezien 200 dierenartsen in het hele koninkrijk gratis diensten aanbieden. De door de overheid gesteunde campagne begon gisteren en loopt door tot moederdag. Het heeft tot doel meer dan 5.000 dieren te steriliseren en 25.000 vaccinaties en gezondheidscontroles te verzorgen.
We zijn doorgegaan en hebben een kaart gemaakt van 25 deelnemende dierenartsen in de hoofdstad. Bel ze om uit te vinden welke voorwaarden ze hebben. Het dierenziekenhuis Ratchada zei bijvoorbeeld dat het alleen van woensdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 15:00 uur gratis vaccins aanbiedt. Walk-ins zijn welkom.

Het is natuurlijk een druppel op de gloeiende plaat. Als Thailand  meer dan 1 miljoen zwerfhonden heeft  .

Het ware beter geweest als de dieren liefhebbers  zelf  al hun honden hadden laten vacineren en onderzoeken op rabbis etc.

Maar ja alles is beter dan niks doen..

Met dank aan onze sponsors :

Op de verhalen op udonthaniweblog.nl .kunnen lezers reageren. Dat gebeurt ook .
Reacties stellen wij zeer op prijs. Het toont de betrokkenheid van onze lezers aan.
Modereren
Worden daarom alle reacties geplaatst? Nee. Wij modereren vrij makkelijk, zo dat onze weblog voor iedereen toegangkelijk  blijft.

 Niet op  de   meningen, maar op de aankleding ervan. udonthaniblog.nl wil zich onderscheiden van andere blogs en forums over Thailand. Dat dient volgens de redactie af te stralen op de kwaliteit van de reacties.
Wij hebben liever tien interessante en onderbouwde reacties, dan honderd oprispingen.

Bij ons   hebben we de gouden regel geen bericht goed bericht. Het reactiepaneel is bij ons  geen uitlaatklep voor frustraties van lezers.

Wij laten daarom alle reacties door vooral die reacties die om wat voor reden dan ook op andere blogs geweigerd zijn, omdat wij er voor iedereen zijn.. Ook voor lezers die nooit reageren.
Leest u bij ons weinig of geen reacties dan betekend dat over het algemeen dat de lezers er tevreden mee zijn.En voor reacties of mededelingen van wat kost een banaan in Bangkok,of welk ei is lekkerder  van een witte of bruine kip  daar worden we niet  vrolijk van.

Reageren mag maar moet niet.

  lowy.cremers.senior@gmail.com

  udonthanicityweblog@gmail.com

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord