Minister Grappenhaus laat van Laarhoven daar zitten aub.

 

Een bijdrage van onze wietdeskundige  Johan  Leeflang Bangkok.

Minister Ferdinand Grapperhaus   GRAPPENMAKER                           (Justitie en Veiligheid, CDA) heeft vrijdag in Bangkok een gesprek met de premier en de minister van Justitie van Thailand om hen te bewegen de gedetineerde Brabantse coffeeshophouder Johan van Laarhoven aan Nederland uit te leveren.
De bewindsman wil dat Van Laarhoven (58), die in Thailand een straf van twintig jaar cel uitzit wegens het witwassen van drugsgeld, om humanitaire redenen in Nederland verder wordt vervolgd.

 

Het was beter geweest als  men van Laarhoven aan Indonesia of de filepijnen had uitgeleverd ,dan waren we nu al van die zweer verlost geweest.

De interventie van Grapperhaus valt slecht bij het Openbaar Ministerie in Breda, dat van mening is dat een minister zich niet moet bemoeien met een lopende strafzaak. De actie van de minister zou lopende onderhandelingen over een schikking met Van Laarhoven en medeverdachten in Nederland ernstig bemoeilijken.

Laat die crimineel van Laarhoven daar maar zitten,en scheep ons de belastingbetaler niet met  de kosten op .

Hij is en blijft een  crimineel en DRUGS IS VOOR LOOSERS.

Van Laarhoven, oprichter van vier coffeeshops in Brabant, werd vijf jaar geleden door de Thaise politie opgepakt nadat de Nederlandse justitie een rechtshulpverzoek aan Thailand had gestuurd. Van Laarhoven rentenierde sinds 2008 in de plaats Pattaya in Thailand.

Hij werd samen met zijn Thaise vrouw gearresteerd toen het Nederlandse OM informatie vroeg in een onderzoek dat sinds 2011 in Nederland loopt. Johan van Laarhoven, zijn broer Frans en nog een aantal werknemers van de Brabantse coffeeshopketen The Grass Company (TGC) worden in Nederland verdacht van witwassen van drugsgeld, grootschalige belastingontduiking en lidmaatschap van een criminele organisatie.

Volgens het OM hebben de verdachten zo’n 20 miljoen euro via fraude verdiend. Het geld is voor een groot deel geïnvesteerd in Thailand.

Moet jij als  ondernemer en trouwe belastingbetaler  eens een keer 100 Euro te weinig belasting afdragen in Nederland.

Dan verkopen ze je huis onder je reet vandaan.

En deze charmeur  heeft de staat voor miljoenen opgelicht.

Hij kocht alle weed in zonder faktuur via de achterdeur.

Laat hem maar rotten in de Thaise bajes kan hij nadenken hoeveel huishoudens  hij de vernieling in heeft geholpen met die rommel aan de jeugd te verkopen.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord