Pedo gedood die 4 jarig meisje betaste.Goed gedaan direct aanpakken dit soort lui.Broekje van kind gevonden?

Als het mijn kind of kleinkind aangedaan was ,had  ik hem ook even geholpen dat zweer ik .

Een bijdrage van een onzer lezers Hr Fred de Zeeuw  Bangkok.

Grappenmaker  kan zich hier beter  druk om maken dan een crimineel  die in Thailand zit  te bezoeken.

Nu moet deze Grappenhaus deze mannen onmiddellijk vrijlaten en ze een lintje geven  wegens goed burgerschap.

Want dit is de enigste manier om te voorkomen dat die man het nogmaals  probeerd te doen.

„Je moet gewoon van kinderen afblijven. Dat is z’n dood geworden. Hij had al een hersenbloeding gehad. Ik ken hem”, zegt een buurtbewoner. Een andere buurtbewoonster reageert: „Serieus, als het mijn kindje zou zijn, was ik ook geflipt. Dan word ik één of andere ’ninjamoeder’, of zoiets.”
Volgens een buurjongen zou de man doodgeschopt zijn door een groepje mannen die op een verjaardagsfeestje aanwezig waren. De buurjongen vertelt daarbij dat „die mannen zagen dat die kerel een jong meisje lastigviel.”
Het overlijden van de man is „een zeer tragische, schokkende gebeurtenis”, zegt minister Ferd Grapperhaus van Justitie en Veiligheid. Meer wil de bewindsman nog niet over de zaak kwijt, omdat het onderzoek nog „volop loopt.”

De politie moet nu „ongestoord haar werk kunnen doen zodat duidelijk kan worden wat er gebeurd is”, laat Grapperhaus weten. Dat „is in het belang van de rechtsgang.”

Burgemeester Marco Out van Assen heeft zich zaterdagmiddag laten bijpraten door de politie. Ook is hij in de wijk om buurtbewoners te spreken. „Het is een mooie, rustige buurt waar helaas iets ernstigs is gebeurd”, reageert Out tegen een verslaggever van deze krant. „Ik hoor de wildste verhalen en lees natuurlijk allerlei geruchten op sociale media, maar laten we nu met elkaar wachten met conclusies trekken. Het is aan de politie om goed onderzoek te doen. Daar werken nu dan ook heel veel mensen aan.”

Uit gesprekken met mensen in de wijk is burgemeester Out duidelijk geworden dat veel wijkbewoners erg zijn geschrokken. „Door het mooie weer zaten veel mensen buiten. Ik weet niet hoeveel mensen het incident daadwerkelijk hebben gezien, maar er is nogal geschreeuwd, dus velen hebben het gehoord.”

De burgemeester en gemeente gaan de komende dagen in de gaten houden of mensen in de wijk ondersteuning nodig hebben. „We blijven goed kijken wat er leeft. Verder is er een familie van wie iemand is overleden, en zijn er vijf families van wie er eentje is meegenomen voor verhoor.

Ook die families gaan we ondersteunen.” Slachtofferhulp vangt getuigen en andere betrokkenen op.
De buurtspeelplaats is inmiddels vrijgegeven. Volgens aan het speeltuintje wonende bewoners is een fiets die door de politie in beslag is genomen van de overledene. „Daar ergens lag ook nog haar broekje.”
„Nu zitten vijf moeders zonder hun man thuis, vergeet dat niet hè. Die hebben gewoon die man vastgehouden, verder niets”, zegt een van de buurtbewoners.

Geef uw reactie  .

  lowy.cremers.senior@gmail.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord