Moordverdachten op Pedo vrijgelaten.

                    De beste Udonthani – Community voor iedereen!
                                         The best Udonthani – Community for everyone!

Ze kunnen niet meer
om ons heen!!!!

3000 volgers.eigen YouTube kanaal,FB Thaise Lowy

Nu ook voor de Engels talige lezers!!!!

Een bericht van een lezer uit Nederland  Henkie  Pedowietskie.

„Op grond van deze eerste bevindingen van het politieonderzoek heeft het Openbaar Ministerie besloten om de vijf mannen in vrijheid te stellen.” De mannen blijven wel verdacht van betrokkenheid bij zijn dood, aldus een politiewoordvoerster.Hulde aan de politie.!!!

Uit het onderzoek van de politie is inmiddels gebleken dat zaterdag een melding is gedaan van een zedendelict met een 4-jarig meisje, waarbij een 32-jarige man mogelijk betrokken zou zijn. Daarop is hij aangesproken door de vader van het meisje. De vader heeft geprobeerd de man tegen te houden omdat hij op zijn fiets wilde wegrijden, zo meldt de politie. Er ontstond een worsteling en beiden kwamen ten val.

 

Ondertussen waren ook vier omstanders gealarmeerd. Zij hebben vervolgens Martin vastgehouden in afwachting van de komst van de politie. De hovenier en stratenmaker bleek later te zijn overleden. De vier zijn vervolgens aangehouden. De vader van het meisje meldde zich daarna zelf bij de politie.

De politie laat zondagavond weten dat het vijftal inmiddels is vrijgelaten, omdat uit onderzoek niet is gebleken dat zij het slachtoffer hebben mishandeld. Het onderzoek naar de zaak gaat wel door. Maandag vindt sectie plaats door een patholoog van het NFI. Het onderzoek door de recherche naar het mogelijk zedendelict gaat ook verder. Uit privacyoverwegingen zegt de politie daar verder niets over.

Nu is het afwachten of  deze mannen ook een lintje krijgen voor hun kordate optreden tegen deze Pedo!!

 

Geef ons een reactie of uw mening.

  lowy.cremers.senior@gmail.com

Met dank aan onze Sponsors:

                                                              Het beste Restaurant van Udontani   De beste tv kanalen in Asia  Euro tv.nl Asia

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

                The best Udonthani – Community for everyone!

  lowy.cremers.senior@gmail.com

For our English and USA Friends.

Based on these initial findings of the police investigation, the Public Prosecution Service has decided to release the five men.”
The police investigation has since revealed that a sexual offense was reported with a 4-year-old girl on Saturday, in which a 32-year-old man might have been involved. He was subsequently approached by the girl’s father. The father has tried to stop the man because he wanted to ride away on his bicycle, the police report. A struggle arose and both fell.

Dead Assen is deaf and dumb gardener Martin (32)
Meanwhile, four bystanders were also alerted. They subsequently detained Martin pending the arrival of the police. The gardener and road worker appeared to have died later. The four were then arrested. The girl’s father then reported to the police himself.

The police let it be known on Sunday evening that the five have been released, because investigations have not shown that they have mistreated the victim. The investigation into the case will continue. Monday a section will be taken by a pathologist from the NFI. The investigation by the criminal investigation into the possible sexual offense also continues. For privacy reasons, the police say nothing further about this.
Now we have to wait and see if these men will also receive a ribbon for their resolute action against this Pedo !!

                            lowy.cremers.senior@gmail.com

Editors
Dear English-speaking readers, please comment how you think we now publish in English.
Let us know via email lowy.cremers.senior@gmail.com

Our Sponsors:

                                               The best Restaurant in Udonthani   The best TV channels in Asia Euro TV

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord