13 doden ze werden uit de pickup geslingerd.

  lowy.cremers.senior@gmail.com

Zo juist door een onzer lezers Henkie RijdSnel. gemaild aan onze redactie 

Dertien mensen, de meeste studenten, werden gedood toen een pick-up omdraaide terwijl hij zondag van rijstrook in de Thaise hoofdstad probeerde te veranderen, zei de politie.


Grafische CCTV-beelden laten zien dat passagiers op de rug uit het voertuig worden geslingerd op de weg in de buitenwijken van Bangkok.
“Twaalf mensen stierven onmiddellijk en een later stierf in het ziekenhuis,” vertelde politieagent Samran Chaytao aan AFP, eraan toevoegend dat negen van hen studenten van middelbare leeftijd waren die mechanische opleiding voor een lokaal bedrijf volgden.

In totaal zaten 18 mensen in de truck, die afkomstig was van een avondje uit met studenten en bedrijfsfunctionarissen die het einde van hun training vierden, zei Samran.
Twee van de vijf overlevenden hadden zware verwondingen.
Dodelijke ongevallen komen vaak voor in Thailand, dat regelmatig bovenaan de lijst van de meest dodelijke wegen ter wereld staat, met snelheidsovertredingen, rijden onder invloed en een zwakke wetshandhaving.

Hoewel veel van de slachtoffers motorrijders zijn, halen busongevallen met groepen toeristen en arbeidsmigranten vaak de krantenkoppen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord