De leugens van Crazy Charley in Udonthani,de man liegt nog als hij fluit!!!

    The best Udonthani – Community for everyone

Ze kunnen niet meer om ons heen!!

Aan de redactie van www.udonthaniweblog.nl een bijdrage van Pieter en Jhony  en Henk en Geert uit Udonthani.

 

Het leven van Charly zit gelukkig vol prettige verrassingen (de meeste  ook minder prettige). Sinds een aantal jaren woont hij in een resort, niet ver van Udonthani. In zijn verhalen probeert Charly met name meer bekendheid te geven aan Udonthani dus liegt hij er flink op los., maar gaat hij ook in op andere zaken in Thailand ,zo hemelde hij  in eerste instantie  de zaak  enorm op bij zijn eerste  schrijven.

Maar  14 dagen later boorde hij via  Thailandblog.nl de zaak helemaal de grond in.

De redenen was de dochter van zijn vriendin  een ex barmeid  was ontslagen bij om dat ze  zich niet aan de huisregels hield.

 

 

Die griet  legde het met alle klanten aan en  van goede bediening had ze nog nooit gehoord. Ze flirte met elke klant in de hoop dat ze  savonds met die buitenlander mee mocht.

 

 

De barcomplexen Day and Night and Nutty Park worden nu al geconfronteerd met leegstand, simpel weg omdat eigenaren/pachters de kosten niet meer kunnen opbrengen, vanwege de niet of bijna niet aanwezige opbrengsten. Hier bedoelde deze Crazy Charley waarschijnlijk  die zaken mee die hem geen gratis  drankjes gaven.Dat deden ze wel bij een mafia piza zaak ,daar krijgt hij elke avond  gratis te zuipen ,maar moet dan als tegen prestatie andere horeca zaken  in Udonthani afbranden met slechte resensies etc.

 

 

Ondergetekende was  1 week geleden  in de Sampan  in de Meetingpoint bar en we hebben er  veel leut gehad ,we waren met 16 man hebben gebilliard en  met de meiden  wat gedronken geweldig wat een uitgaans cafe is dat.

 

 

Een wandelingetje door Day and Night levert uitsluitend wanhopig kijkende animeermeisjes op die je naar binnen proberen te trekken, in de hoop dat je een drankje voor ze koopt.Maar deze Crazy Charley heeft nog nooit een  animeermeisje in Day en Night een drankje geschonken ,want daar zorgt zijn  vriendin wel voor .Ook de Vicking bar einde van de soi Sanpam is een geweldig  horeca  gebeuren altijd volk ,maar ja daar hebben ze het niet zo op Cheap Charley zo als ze hem daar noemen.

 

 

.Charley schreef  Thuis spreek ik Engels met Teoy mijn vriendin . Geen Thai,want die spreekt goed Engels wat wil je als je altijd  als barmeid  hebt gewerkt he?

 

 

Leven in Thailand Crazy Charley): Terugzien op een jaar in Thailand

 

 

Het leven van Charly zit gelukkig vol prettige verrassingen (helaas soms ook minder prettige). Sinds een aantal jaren woont hij in een resort, niet ver van Udonthani. In zijn verhalen probeert Charly met name meer bekendheid te geven aan Udon, maar gaat hij ook in op andere zaken in Thailand.

 

 

Charly  schreef : Terugzien op een jaar in Thailand
Het is weer oktober. Wat vliegt de tijd toch voorbij. Oktober betekent dat het einde van het regenseizoen in zicht is,

 

 

Met betrekking tot het Thaise hoogseizoen, normaliter van november tot en met februari, ben ik niet zo optimistisch gestemd. Afgaand op het vorige “hoogseizoen” vrees ik het ergste voor de komende maanden. Vorig hoogseizoen, van november 2018 tot en met februari 2019, was in Udon in ieder geval bar en boos. Bijna geen toerist te bekennen  wat een onzin vertelde hij  toen.

 

 

. En in feite is er genoeg   reden om aan te nemen dat het dit jaar beter zal zijn. In tegendeel zelfs. In vergelijking met vorig jaar is de Thaise baht weer sterker geworden, of de euro zwakker zo je wilt.

Betekent dat je voor een euro nu ruwweg  minder baht krijgt. Dat zal de potentiele Thailand bezoeker niet zijn ontgaan. Andere Aziatische oorden, zoals de Filipijnen, Cambodja, Laos, Vietnam en ook China worden mede daardoor door toeristen in sterkere mate overwogen.

Wat maakte het afgelopen jaar zo boeiend. Natuurlijk de “vrije, democratische” verkiezingen in Thailand.  Waar maakt deze man zich druk over he??

 

 

Ja, ik ben natuurlijk een enthousiaste sport volger. Dus het zal jullie niet verbazen dat ik de fantastische prestaties van Ajax, zowel in de nationale competitie als in de champignons league, met plezier heb gevolgd. Als Feyenoord aanhanger wat, zeg maar gerust veel minder, blij met de Rotterdamse prestaties. Maar je hebt nu eenmaal goede en slechte tijden, ook als je Feyenoord heet.

 

 

Met meer dan gemiddelde belangstelling volg ik ook de Amerikaanse honkbalcompetitie. Nu daar heeft echt geen ene Nederlander die in Udonthani woond behoefte aan wat een onzin schrijft hij  ja het is voor Thailandblog  bladvulling.

En dan springt hij van de hak op den tak met zijn geschrijf.

 

 

Wat is verder vermeldingswaard? Natuurlijk dat ik nu al vijf jaar een bijzonder geslaagde relatie heb met mijn Thaise vrouw Teoy. Teoy is mijn alles. Ze is mijn vrouw, verzorgster, kokkin, chauffeur, tuinvrouw en noem maar op wat je kunt bedenken. Ik heb met Teoy echt de jackpot getroffen. En dat is dus geluk hebben, want ik heb haar leren kennen op de datingside Thai Love Links.

Dat is dus een site waar alle ex hoeren en barmeiden een buitenlander aan de haak proberen te slaan.

 

 

En daar wil het ook wel eens mis gaan, om het zachtjes te zeggen. Ook op Thai Love Links zit een hoop kaf onder het koren ja dat blijkt nu wel want veel landgenoten kennen die  Teoy nog van vroeger.

 

 

. Maar dus  mijn Teoy. Klasse vrouw en ik ben haar zeer dankbaar dat ik op oudere leeftijd nu dit geluk mag meemaken.  Ja wat wil je als oude  seniele man  met een pensioen  dan heb je zo een vrouw  die eigenlijk  Mevr ATM  zou moeten heten .

 

 

Vrijdag 18 oktober ben ik weer een jaartje ouder, 72 jaar inmiddels. Ongelooflijk dat ik met mijn levensstijl die leeftijd kan bereiken.

 

 

Ja want  hij heeft al eens met een verstopte darmkanaal in het hospitaal gelegen ,toen hebben ze   heel wat kilotjes  stront moeten verwijderen want hij kon niet meer poepen omdat hij te veel Piza en frietjes  gegeten had.# dagen in hospitaal gelegen en ze hebben zijn poepgat weer schoon gemaakt  stond toen op TB.

 

 

Ik beschouw mijn verjaardag gewoon als een normale dag. Dat heb ik trouwens ook met al onze feestdagen, zoals Kerstmis, Oud en Nieuw, Pasen, Songkhran, Loy Kratong enzovoorts. Al dat soort dagen zijn voor mijn gevoel gewone dagen, geen feestdagen waarop iets extra’s gedaan zou moeten worden. Als ik bijvoorbeeld lekker uit eten wil gaan, doe ik dat, ongeacht wat voor soort dag het is.

 

 

En ja dan vreet ik me helemaal vol bij die Italiaan aan zijn piza,s  .

Gasten zijn onder anderen Henk met zijn vrouw Arisa, die ik recent heb mogen ontmoeten en Pieter met zijn vrouw Nim,

Die Pieter  staat in Udonthani bekend als   bemiddelaar  bij mensen die een relatie zoeken.

 

 

Jaren geleden  bemiddelde deze man samen met een andere Nederlander  voor mensen die  leek en nieuw waren in Thailand en een partner zochten.

 

 

En als ze dan bemiddeld hadden  vroegen ze soms wel 10 a 20.000 thb vergoeding.

 

 

In princiepe  trokken ze die Nederlanders gewoon een poot uit. In NL zou men dit gewoon mensen handel noemen.Zijn  vriend  die met hem samen de Nederlanders  oplichte  is later  het land uit gezet en mag nooit meer Thailand in.

 

 

Crazy Charley schreef :Ik zal jullie niet vermoeien met de samenstelling van het menu, wat we gedronken hebben en hoe gezellig het was want zei hij ik weet toch alles beter .

 

 

Van vanavond ga ik dit artikel weer voor plaatsing voordragen bij de redactie van Thailandblog. Daar gaat het toch alleen maar  om het aantal reacties  dat ze er op krijgen, ze gaan totaal aan de inhoud  van een artikel voorbij.

 

 

En als je commentaar hebt op een artikel wat de redactie  niet aan staat  weigeren ze je artikel te plaatsen onder het mom: te veel taalfouten  en teveel hoofdletters  gebruikt.

Zo was er ook een man Luc die  reageerde  maar werd geweigerd.

 

 

Dus beste Udonthani zijn wij erg blij  dat u alles plaatst  wij de  inzenders van dit artikelhebben  het artikel wat aangepast,

 

 

zo dat mensen een beter en eerlijker beeld  krijgen van deze Crazy Charley.

Reageren ?

Stuur uw op of aanmerkingen naar   lowy.cremers.senior@gmail.com

Met dank aan onze sponsors

Beste restaurant in Udonthani       Gold plated vernieuwen                            Beste resort                       en beste vis stek rond Udonthani.

 

.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord