Een chip in menselijk lichaam plaatsen het komt er aan.!!!!!!

The best Udonthani – Community for everyone
Ze kunnen niet meer om ons heen!!
3000 volgers,eigen youtube kanaal.Thaise lowy op FB
lowy.cremers.senior@gmail.com

Een bijdrage van onze chips  deskundige   chipperman        .

Een Mechels bedrijf gaat volgende week een chip inplanten bij een aantal van zijn personeelsleden. Met de chip zullen ze bijvoorbeeld de deuren van het bedrijf kunnen openen. Zes van de twaalf personeelsleden hebben zich hiervoor vrijwillig opgegeven. Een overzicht van de ontwikkeling, die verder blijkt te gaan dan het openen van deuren.

De meesten van ons dragen al een opsporingsmiddel bij zich, dit is hun mobiele telefoon die ze overal mee naar toe nemen. Of zij maken gebruik van Facebook of Twitter waardoor zij eveneens (voor overheidsdiensten) traceerbaar zijn.

In 2005 is de Amerikaan Amal Graafstra de eerste persoon op de wereld die een RFID chip onder de huid implanteerde. Volgens Amal, die nog steeds actief is op dit gebied, heeft deze technologie hem de mogelijkheid gegeven met machines te communiceren. Hij zegt dat het letterlijk in hem is geïntegreerd.

Een menselijke microchip implantaat is een RFID label (radio frequency identificatie) in glas, geïmplanteerd in een menselijk lichaam. Er zijn chips met en zonder batterij. Die zonder batterij haalt energie uit radiogolven. Het implantaat bevat een uniek ID nummer dat kan worden verbonden aan een database, met daarin de persoonlijke identificatie, medische geschiedenis, medicatie, allergieën, en andere contact informatie.

RFID labels kennen allerlei toepassingen, bijvoorbeeld voor het lokaliseren van auto’s tijdens de assemblage, van medicijnen die zijn opgeslagen, maar ook van vee en huisdieren. Met name de mogelijkheid van identificatie van personen en de link met hun persoonlijke informatie heeft mensen nogal wars van gebruik gemaakt. Wereldwijd is de verwachting dat de omzet zal stijgen van bijna 9 miljard dollar in 2014 naar 18 miljard dollar in 2026.

Supermensen

In de VS wordt nu via de main stream media meer aandacht besteed aan toepassingen gericht op mensen. Zo liet CBS in juni van dit jaar mensen zien die een microchip hadden geïmplanteerd onder de huid. Een software programmeur uit Minnesota gebruikte de chip in zijn vinger om zijn smartphone te besturen en een vrouw uit Dallas maakte er de huisdeur en deuren op haar werk mee open in plaats van een sleutel of sleutelkaart nog langer te gebruiken.

Volgens een Australische main stream site zijn er honderden Aussies die zichzelf ‘veranderen in super-humans’, nu ze ‘deuren kunnen openen, het licht kunnen aandoen en kunnen inloggen op de computer met een beweging van hun hand.”
Zij zouden zijn geïnspireerd door Shanti Korporaal uit Sydney, die in elke hand een chip heeft geïmplanteerd. Haar uiteindelijke doel is dat ze haar pasjes en portemonnee kan weggooien.

Shanti biedt voor 80 dollar chips aan op haar site onder de naam Chip My Life.

Het lijkt er op dat de manier om RFID chips aan de man of vrouw te brengen aan het veranderen is. Nu wordt gesuggereerd dat dankzij de chip mensen bovenmenselijke kwaliteiten kunnen verkrijgen.

Shanti zegt zelfs in haar interview met de Australische nieuwssite dat haar familie en vrienden jaloers aan het worden zijn op haar microchip lifestyle.

De main stream media vergeten natuurlijk wel te vertellen dat daardoor ook de mogelijkheid gecreëerd wordt om de bevolking massaal te gaan controleren en zelfs sturen.

In

Gevaren

Sinds Edward Snowden geheime documenten openbaar maakte, waaruit bleek dat de overheid zijn eigen burgers bespioneert, is de bevolking argwanend geworden voor deze ID systemen. De chip hoeft niet meer te bevatten dan een microscopische UPC code, die bijvoorbeeld doktoren direct toegang geeft tot de medische gegevens

Deze code blijkt in de praktijk zelfs gemakkelijk te kopiëren, een probleem dat sinds 2006 bekend is.
Daarnaast is het plaatsen van een microchip niet zonder gevaar voor de gezondheid. Bij muizen en ratten in laboratoria geïmplanteerde chips veroorzaakten soms kanker. Ook kan de chip zich verplaatsen onder de huid, afgestoten worden of zelfs brandwonden veroorzaken.

Deze technologie kan leiden tot politieke onderdrukking als regeringen bijvoorbeeld activisten, dissidenten en politieke tegenstanders willen opsporen, of door criminelen misbruikt om slachtoffers te stalken en bedreigen. Om slechts enkele mogelijkheden van misbruik te noemen.

Christelijke groeperingen zien in de RFID labels de uitkomst van de profetie van het Teken van het Beest. De Islam beschouwt het als een verboden verandering aan het menselijk lichaam.

Recente ontwikkelingen

Het Amerikaanse Defense Advanced Research Projects Agency is al bezig met microchips in de hersenen van soldaten te plaatsen om hun mogelijkheden bij oorlogsvoering te laten toenemen. Zij worstelen echter met het probleem dat de chips zo klein zijn geworden dat zij zelfs verstopt kunnen worden in het menselijke lichaam. Dat betekent dat een soldaat dus ook uitgerust kan worden met chips door een vijandige mogendheid zonder dat dit tijdig wordt opgemerkt.

‘Deskundigen’ op dit gebied promoten het gebruik van menselijke chips om de ‘veiligheid’ te kunnen garanderen,‘Mensen moeten eenvoudig over hun angst heen stappen om technologie in hun lichaam te hebben. Onze veiligheid is er van afhankelijk.” (Dailymail)

Volgens diezelfde Dailymail zijn er een aantal rijke Amerikanen bezig met hersenimplantaten waardoor ze met elkaar kunnen communiceren terwijl ze gebruikmaken van hun gedachtekracht. Deze technologie zou er toe kunnen leiden dat iedereen met elkaar wordt verbonden.

Wij plaatsen alles.Geweigerd ergens ? dan stuur het ons toe  .lowy.cremers.senior@gmail.com

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord