Een lezer volger van udonthaniweblog aan het woord .

   

  Udonthaniweblog  9 jaar,een vaste lezer volger aan het woord.

Martien Swinkels  gaf de volgende antwoorden:

Wat is je leeftijd?

66

Wat is je geboorteplaats en land?

Haarlem

In welke plaats heb je het langst gewoond?

Haarlem

Wat is/was je beroep?

Politieagent bizondere wetten 35 dienstjaren nu met pensioen.

Woon je in Thailand of in Belgie/Nederland (waar ongeveer)?

Ik woon in Nederland  Haarlem maar ben 8 maanden per jaar in Thailand

Wat is jouw binding met Thailand?

Op de eerste plaats mijn Thaise vrouw en op de tweede plaats er wonen veel  vrienden van me in Thailand.

Heb je een Thaise partner?

Ja mooie 24 jaar jongere  vrouw.

Wat zijn je hobby’s?

Eigenlijk doe ik nog wel eens undercover werk  als agent werk voor svb en Uvw  om fraude op te sporen en te signaleren., ik doe gewoon waar ik zin in heb. De ene dag is dat een beetje info vergaren ,veel  verhalen  beluisteren en conclusie doorspelen. en de andere dag ga ik wandelen. Reis ook nog steeds graag een beetje door Thailand en geniet van het heerlijke klimaat

Heb je andere hobby’s sinds je in Thailand woont?

Nee  heb een druk leven doe veel onderzoeken werk samen met Thaise/Nederlandse overheid.

Waarom is Thailand bijzonder voor jou, van waar de fascinatie voor het land?

10 jaar geleden was ik een redelijke kroegenbezoeker  want daar  en in een coffieshop kom je soms ongewild achter iemands  indentiteit etc.

Mijn huidige vrouw leren kennen  in 2009  samen de knoop doorgehakt om samen in NL te gaan wonen. Dat was toen gelukkig geen probleem makkelijker dan nu. Mijn vrouw heeft 4 jaar NL geleerd op school, toentertijd nog   betaald door de gemeente.

Hoe ben je op ooit op udonthaniweblog.nl  terechtgekomen en wanneer ongeveer?

Door mijn  undercover werk  Fraude opsporen  van Nederlanders  die  frauderen  met een uitkering.

Schrijf je ook reacties?

Soms geen echte reacties , meestal anoniem  laat het dan aan redactie udonthani over om er wat mee te doen.

Waarom reageer je ?

Als ik de iemand kan helpen met mijn reactie, dan reageer ik en als ik iets zie staan wat in mijn ogen absoluut fout is dan reageer ik ook. Als dingen al  tig keer zijn gemeld dan reageer ik niet meer en op sommige vragen reageer ik helemaal niet omdat ik het  ondanks mijn pensioen nog al druk heb reis ik veel door Thailand.

Heb je wel eens een verhaal geschreven voor de www.udonthaniweblog.nl

Nee maar nu heb ik een opdracht om de Thaise /Nederlandse sociale uitkerings instanties   op de hoogte te houden wie wat etc schrijft  over de Thaise overheid op een weblog.Is makkelijk voor mij omdat mijn vrouw Thais en Nederlands spreekt en schrijft en Engels en  nu ook Spaans er bij leerd.Maar ik kan daar niet alles over  zeggen. Ik doe dit werk dus samen met mijn Thaise vrouw

Waarom wel/niet?

Denk ook dat ik  me dat niet  kan veroorloven daar er bepaalde regels  voor zijn  voor wat ik  wel en niet mag doen.

Wat vind je leuk/bijzonder aan  udonthaniweblog?

Het leuke vind ik om te lezen over de verschillende manieren waarop men leeft en woont  en hoe sommige Nederlanders denken de overheid  te slim af te kunnen zijn.

in TH als farang en ook het feit dat mensen soms niet op de hoogte zijn  wat en hoe Nederland  van uit den Haag  alles in de gaten houd.

Met een vraag , Zeker op het gebied van  wat mag men wel

of niet doen als men een Nederlands  uitkering geniet   in Thailand.

Bijzondere waardering heb ik voor de Thaise  Emigratiedienst waar ik dus  vaak mee samenwerk.

Wat vind je minder leuk/bijzonder aan udonthaniweblog?

Minder leuk vind ik dat  de redactie  van deze  site altijd zo afgeeft op Thailandblog, maar dat zal wel komen omdat udonthaniweblog  er voor iedereen is en dat je daar niet snel geweigerd  gaat worden mits je  de fatsoensnormen respecteerd.Hier respecteren ze nog iedereen  .

Wat voor soort berichten/verhalen op Thailandblog vind je het meest interessant?

Heb daar geen mening over.Ik vind de pagina,s op udonthaniblog altijd beter meer recht voor zijn raap en  niet schijnheilig doen.

Heb je contact met andere lezers of schrijver op Thailandblog dan?(met wie en waarom)?

Ja want daar zitten bij die schrijvers 2 mollen die me  op de hoogte houden van al wat daar  gebeurd.

Wat vind je van de vele reacties op Thailandblog? Lees je die allemaal?

Nee want veel reacties  zijn  dan door  een soort Fabeltjes krant  schrijvers verzonnen .

Wat voor functie heeft udonthaniweblog.nl  volgens jou?

Informatief en vermaak en vooral is daar de inhoud belangrijker dan het aantal reacties.

Wat mis je op Udonthaniweblog.nl?

Wat ik mis is  de samenwerking met andere weblogs,maar sinds kort  staat  udonthaniweblog ook in het Engels  online.

Denk je dat Thailandblog het volgende jubileum haalt (15 jaar)?

Hopelijk wel maar het kan ook bergafwaards gaan zo als  enkele jaren terug toen plots 3  schrijvers  daar weg gingen  die begonnen snel een eigen weblog.,en nu schermen ze daar  1 week met 170.000 lezers en 5 dagen later beweren ze dat ze nu zelfs 275.000 lezers elke maan hebben.

Dat zijn getallen   waarvan  iedereen zegt das  gefantaseerd en gelogen

En denk je dat udonthaniweblog  het 10 jaar bestaan haald?

Ja want de redactie van deze weblog  schijnd onvermoeid verder te gaan,is eerlijk neemd geen blad voor de mond en is er voor iedereen zonder aanziens des persoons.

                   Martien Swinkels.

lowy.cremers.senior@gmail.com

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord