Hoeren en Hoerenlopers in Udonthani

Wie kent ze niet de hoeren van Udonthani  ????

Er zijn 2  hoerenplaatsen in Udonthani en enkele  street werkers.Soi Farang and Day and Night bars.

Zelf noemen die vrouwen zich   bargirl dat klinkt  beter dan hoerenmadam.Sommige trouwen met zo een meid en zeggen dan de mijne is anders of ze zeggen ik was de eerste klant ze deed het pas sinds vandaag HA HA HA.

Maar ze vergeten het oude zeemans gezegde eens een hoer altijd een hoer!!!!

Maar uiteindelijk komt het op het zelfde neer.die grieten werken in een bar of soms zelfs gewoon op de straat.

En dan zijn er nog de grieten  straathoeren die savonds op de hoek van de  soi Sanpam  klanten aanspreken  of ze tegen zeer laag tarrief  daar  ergens op straat  gepijpt willen worden ergens in de bosjes of gangetje voor 200 thb.

En bij de redactie in onze buurt woond een lelijk wijf dat komt  soms bij onze gasten langs en dan  pijpt ze die man voor slechts 500 thb op zijn logeer adres.

Die vrouw heeft 2 kleine kinderen  en  ze struind onze straat dan af naar farangs  en dan als die farang zijn vaste vriendin niet thuis is  bied ze aan voor 500 thb om hem te pijpen.Wij hebben 1  vaste  bezoeker die regelmatig gebruik maakt van dat scharminkel.

Dus het zijn niet alleen die Thaise vrouwen die  gedwongen uit armoede dit doen,nee het zijn de farangs  die  terwijl ze al een vaste relatie hebben  van deze noodgedwongen  arme schepsels gebruik maken.

Wij van udonthaniweblog weten hier alles van en waarschuwen de farangs  dit niet te doen.

En een gewaarschuwd man teld ook in Thailand voor twee toch.

De grootste hoerenlopers zijn die vakantiegangers die soms 3x per jaar hier  2 maanden  hun edele deel ledigen omdat ze in Nederland  niet meer aan een vrouw kunnen geraken.En de thaise vrouwen hun vaste vriendin  gaat het alleen maar om het geld wat ze krijgt  als hij weer vertrekt met een lege zak!!!

Mijn lieve  vrouw  weet precies wat zich hier afspeeld en de Nederlanders onderling roddelen  veel over elkaar maar dit soort verhalen  die kennen ze nog niet.Dus ik zou zeggen breek me de bek niet open want dan gaat er een echte beerput ontploffen.lowy.cremers.senior@gmail.com

Reageren kan mag zelfs anoniemBent u voor ons  oke dan bent u Fan

Maar bent u tegen dan kunt u  onze reet kussen

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord