Thailand pakt bezit en gebruik drugs goed en hard aan.

 

                  The best Udonthani – Community for everyone

lowy.cremers.senior@gmail.com
                                             

Letters zijn nu extra groot zo dat  u niet naar specksavers hoeft te gaan! 

Ze kunnen niet meer om ons heen !!!

3000 fans,eigen youtube kanaal website in 2 talen.

Een bijdrage van Hugo Pannekoek  Haarlem

 

 

Van  Laarhoven  vrijgelaten   Dank zij Grappenmaker

Denk je het in Thailand dik voor elkaar te hebben, krijg je dit

Familie en advocaten waren verontwaardigd dat oud-coffeeshopeigenaar Johan van Laarhoven na vijf jaar Thaise cel deze week zo ‘kil’ ontvangen werd in ons land. Wat hadden die dan gedacht: dat Van Laarhoven als de verloren zoon in de armen gesloten zou worden? 

Van Laarhoven  heeft de zaak in Nederland voor ruim 20 miljoen euro   opgelicht.

Zijn leveranciers de weed plantage mensen  gaven  nooit een inkoop factuur 

Heb jij  bvb een fituur zaak en je koopt mayonaise in  maar niet te veel Frieten  op inkoop nota ,staat de belasting zo met een naheffing en boete  bij je aan de deur ,want jij moet alles kunnen aantonen en deze coffie shophouders (lees loosers) kunnen nooit  bewijzen  voor hoeveel geld ze ingekocht hebben.

Dat er een gedoog beleid is dat is een feit maar de Nederlandse  overheid kan toch makkelijk een wet invoeren dat  de coffieshops  inkoop facturen moeten kunnen tonen? 

Van Laarhoven  wordt  verdacht van witwassen, belastingontduiking en lid zijn geweest van een criminele organisatie. Via ingewikkelde constructies, waar zijn broer blijkbaar ook een verdachte rol in speelde, werd drugsgeld doorgesluisd naar Thailand, waar Van Laarhoven naar toe emigreerde, om daar buiten bereik van justitie samen met zijn Thaise vrouw een weelderige oude dag tegemoet te gaan. 

 

Op het oog een slimme manoeuvre, maar toch niet zo handig. Als er in ons land onderzoek wordt gedaan naar Van Laarhoven, maar die rustig in Thailand blijft zitten, benadert  justitie de Thaise politie om Van Laarhoven te verhoren. Justitie heeft zich in Van Laarhoven vastgebeten en wil een voorbeeld stellen

 De Thai pakken Van Laarhoven en zijn vrouw op en beginnen zelf een onderzoek, omdat drugscriminaliteit daar bepaald niet weggemasseerd wordt. Van Laarhoven krijgt 103 jaar aan de broek en belandt in een Thaise cel, niet bepaald de  plek waar je wil eindigen. Van Laarhoven heeft de pech dat justitie in zijn geval niet meer loslaat.

Daarom zoekt hij overal hulp, totdat de ombudsman zich voor Van Laarhoven gaat inzetten en minister Grappenmaker  zelfs naar Thailand reist om Van Laarhoven op het vliegtuig terug naar Nederland te krijgen. Dat is nogal wat: een minister van Justitie die het opneemt voor een man die veroordeeld is voor criminele activiteiten. En de naasten en advocaten dan nog klagen dat Van Laarhoven niet met alle egards ontvangen is.

Zijn broer  die zelf ook een grote crimineel is stelde zelfs dramatisch dat het in de laatste 5,5 jaar het moeilijkste moment was, dat hij Johan op Schiphol niet mocht zien. Die werd meteen overgebracht naar de gevangenis in Vught en justitie wil  een nieuwe strafzaak tegen hem beginnen. 

Van Laarhoven heeft de pech dat justitie in zijn geval niet meer loslaat. Denk je het met drugsgeld en slinkse slimmigheidjes dik voor elkaar te hebben in Thailand, krijg je dit. Misschien is justitie er inderdaad in geslaagd een voorbeeld te stellen, al zal het niet veel helpen, is de kille prognose.  

Het ware beter geweest als Thailand  van Laarhoven gewoon  aan indonesia of de Filipijnen  had  gestuurt,dan warn we  al lang van deze pest verlost geweest.Wantdaar hebben ze nog de doodstraf voor zulke criminelen.

Nu kan elke nederlander die belastingbetaald er voor opdraven.En misschien krijgt hij straks wel een lintje  of koninklijke onderscheiding.

          Zijn advocaten  zullen ook wel een joint gebruiker zijn zeggen de Thaise mensen hier in Thailand.

Als u reageerd  via email of zo bent u meteen fan.

Bent u tegen ons  dan kan je mijn reet kussen zegt de redactie.

lowy.cremers.senior@gmail.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord