Thaise man besmet met virus coronavirus uit China

 

           The best Udonthani – Community for everyone

lowy.cremers.senior@gmail.com

Ze kunnen niet meer om ons heen!!!!
                                            

Letters zijn nu extra groot zo dat  u niet naar specksavers hoeft te gaan! 

Ze kunnen niet meer om ons heen !!!

3000 fans,eigen youtube kanaal website in 2 talen.

Een bijdrage van onze corespondent  Eugene Virises uit Bangkok.

Waarschuwing blijf weg bij Chinese newyear het virus  uit China rukt op in Thailand.

Gezondheidsfunctionarissen zeiden vandaag dat ze een Thaise man evalueren die ervan verdacht wordt besmet te zijn met het coronavirus dat zich wereldwijd verspreidt sinds het vorige maand uitbrak in de Chinese stad Wuhan.

De onbekende man stond in afzondering terwijl hij een evaluatie onderging in een metro-ziekenhuis in Bangkok en artsen wachten op laboratoriumresultaten, zei de afdeling Ziektebestrijding vandaag. Het komt nadat twee geïnfecteerde reizigers uit Wuhan zijn onderschept en in quarantaine zijn geplaatst bij aankomst op de luchthavens van Bangkok. Een Britse man die gisteren tijdens zijn vakantie ziek werd, werd bevestigd het virus niet te dragen.

In andere delen van Zuidoost-Azië worden de maatregelen voor gezondheidsmonitoring op luchthavens opgevoerd naarmate de nieuwe stam van coronavirus zich verspreidt over de regio en de wereld, met naar verluidt meer dan 400 gevallen nu bevestigd in China en een primeur in de Verenigde Staten.

Gezondheidsfunctionarissen zeiden vandaag dat ze een Thaise man evalueren die ervan verdacht wordt besmet te zijn met het coronavirus dat zich wereldwijd verspreidt sinds het vorige maand uitbrak in de Chinese stad Wuhan.

De onbekende man stond in afzondering terwijl hij een evaluatie onderging in een metro-ziekenhuis in Bangkok en artsen wachten op laboratoriumresultaten, zei de afdeling Ziektebestrijding vandaag.

Het komt nadat twee geïnfecteerde reizigers uit Wuhan zijn onderschept en in quarantaine zijn geplaatst bij aankomst op de luchthavens van Bangkok. Een Britse man die gisteren tijdens zijn vakantie ziek werd, werd bevestigd het virus niet te dragen.

In andere delen van Zuidoost-Azië worden de maatregelen voor gezondheidsmonitoring op luchthavens opgevoerd naarmate de nieuwe stam van coronavirus zich verspreidt over de regio en de wereld, met naar verluidt meer dan 400 gevallen nu bevestigd in China en een primeur in de Verenigde Staten.

 

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

 

Inglish

The best Udonthani – Community for everyone

Health officials said today they are evaluating a Thai man suspected of being infected with the coronavirus that has been spreading globally ever since it first broke out last month in the Chinese city of Wuhan.

The unidentified man was under isolation while he underwent evaluation at a metro Bangkok hospital and doctors are awaiting lab results, the Disease Control Department said today. It comes after two infected travelers from Wuhan were intercepted and put in quarantine upon arrival at Bangkok airports. A British man who took ill while on holiday yesterday was confirmed not to carry the virus.

In other parts of Southeast Asia, health monitoring measures are being ramped up at airports as the new strain of coronavirus spreads through the region and world, with more than 400 cases now reportedly confirmed in China as well as a first in the United States.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord