Hoofdstuk 8 Lowy werd gedoopt als zeeman.

Hoofdstuk 8

                         lowy.cremers.senior@gmail.com

Hij die nooit heeft gevaren,weet niet hoe een zeeman leeft.

Ik zelf heb nog zeker 30 jaar na mijn vaartijd contact onderhouden met mensen waar mee ik destijds heb gevaren.Helaas zijn er al diverse mensen overleden . En de wilde vaart is nu anno 2010 bijna geheel verdwenen.Vroeger had je houten schepen met een ijzeren bemanning.Nu heb je veel ijzeren schepen met een houten bemanning dat het grote verschil.Vroeger ging je varen met uitsluitend ls opleiding,je kon niks en wist niks.Alles wat je moest kunnen werd je aan boord bijgebracht.Tegenwoordig moet een matroos kunnen koken
,sturen,machinekamer enz hij is tegenwoordig overal inzetbaar!En nu anno 2010 varen de meeste schepen onder buitenlandse vlag omdat dit het goedkoopste is.Zaten we vroeger op een schip met 52 bemanningsleden nu zitten er op een moderne boot die 3x zo groot is hooguit 12 bemanningsleden.Bij vrachtschepen gaan de luiken tegenwoordig automaties dicht ,vroeger moest alles met de hand gebeuren.
Het eten was geweldig aan boord van een Shell Tanker

 

Neptunus God en Koning aller wateren doopte mij als echte zeeman. We waren ongeveer 14 dagen aan het varen toen we de evenaar passeerden.Ik werd toen gedoopt als zeeman.Er kwam een verklede matroos als Koning Neptunes zgn aan boord en ook de vrouw van Neptunus de kabelgast in dit geval verkleed als vrouw.

Ik werd evenals allen die nog nooit over de evenaar waren gevaren gedoopt door Koning Neptunes God van alle wateren.

We passeren de evenaar en worden gedoopt als Zeeman.
Ik werd
tijdens doopfeest kaalgeschoren.
Ik ontving de oorkonde van Koning Neptunus ,ik was Zeeman geworden.

Neptunus verscheen aan boord. Als ongedoopte zeeman moest je dan een slok zeewater nemen.En je had de keuze tussen een haring met ingewanden en al op te eten of je kaal te laten scheren.Ik koos voor het laatste. Neptunus gaf me toestemming alle wateren ter wereld te mogen bevaren. Dat kaal scheren gebeurde met inzepen met groene zeep dat er dan weer met een groot scheermes weer werd afgehaald.En dan las Koning Neptunes de proclamatie voor,, Ik
Neptunus God en Koning van alle wateren verklaar hier gedoopt te hebben Lowy Cremers En geef hiermee toestemming dat Lowy Cremers van af heden alle wateren ter wereld mag bevaren. Daarna werd je met kleren en al in het zwembad gegooid door enige stevige matrozen.En daarna dronk iedereen aan boord een extra borreltje op de nieuw gedoopte zeeman. Eindelijk was ik dus zeeman geworden . En met de woorden vaarwel was de ceremonie voorbij

 

Ik
Neptunus God en Koning van alle wateren verklaar hier gedoopt te hebben Lowy Cremers En geef hiermee toestemming dat Lowy Cremers van af heden alle wateren ter wereld mag bevaren. Daarna werd je met kleren en al in het zwembad gegooid door enige stevige matrozen.En daarna dronk iedereen aan boord een extra borreltje op de nieuw gedoopte zeeman. Eindelijk was ik dus zeeman geworden .

En met de woorden vaarwel was de ceremonie voorbij.Ik was zeeman geworden ik was zo blij. Toen was mijn maatje Andre aan de beurt hij hield zich ook kranig en werd dus ook gedoopt door Neptunus.Ik mocht van af dat moment ook bier drinken wand dat hoorde nu eenmaal bij het zeemansleven.

Toen we nog een dag of 2 van Curacau verwijderd waren kwam de chef Hofmeester op een morgen naar me toe en zei me; Lowyke zal je niet te veel aan je pikkie trekken wand we gaan naar Curacau en daar heb je mooie wijven en zullen we eens zien of je al kan neuken.Ik wist niet wat me overkwam.Dit te horen 
van mijn directe chef .Ik zei ja zeker chef ik ga er voor.

 

Moet je weten ik die nog nooit een vrouw nakend had gezien deed stoer mee met die praat.We liepen Curacau binnen wat was dat mooi. Campong Alegre te Curacau.Een goed georganiseerd bordeel. De beroemde bootjes brug een brug die dreef op allemaal kleine bootjes Willemstad.

Er lag een lange brug die ruste op kleine bootjes en als er een schip binnen kwam varen ging die brug open en alle kleine bootjes waar de brug op ruste draaide mee open.We voeren langs een fort waar de Nederlandse vlag rood wit en blauw vrolijk wapperde in de wind.Aan de kade mooie oude huisjes en er lagen veel bootjes met vers fruit te koop enz.

 

In de avond ik was afgewerkt om 20.00 uur kreeg ik toestemming om met een paar oudere bemanningsleden mee de wal op te mogen gaan. Ook Andre mijn hutmaat mocht mee.Aan wal gekomen namen we gezamenlijk een taxi en die bracht ons naar Campong Alegre. ingang van de Campong Alegre op Curacau hier had ik mijn eerste sex ervaring.

ELEGRO EEN EIGENTIJDSE HOERENKAST OP CURACAU!!
Hier werd ik op kosten van de overige bemanningsleden ingewijd in het sexleven. Dat was een soort bordeel op een soort plein. Aan de ingang stond een marinier op wacht bij een slagboom.Die man moest er op toe zien dat er geen marine klanten in uniform de campong bezochten.De marine mannen mochten dus niet naar de vrouwtjes op die campong.

Later hoorde ik dat ze daar wel een oplossing voor hadden wand die marine mannen gingen in de haven zgn op een koopvaardij schip wat burger kleren kopen of lenen en zaten dan ongemerkt toch op Campong Alegre. We stapten de kroeg in en ik zag al snel dat er prachtige meiden rondhuppelden schaars gekleed en vrolijk lachend kwamen ze naar ons toe. Mijn eerste sex ervaring met een vrouw. We gingen aan een tafeltje zitten en bestelden de drankjes.We dronken rum met cola dat was heerlijk drinken.Na dat ik er daarvan enkele achter mijn kiezen had zitten zochten mijn mede bemanningsleden voor mij een mooie grote griet uit.Het was een meid uit Colombia die Engels sprak. Haar werd verteld dat ik nog knaapje was.Ze wou me dus ontmaagden!

 

En ze kreeg dan ook opdracht mij in het sex leven in te wijden.Nu ze had er echt wel zin in in zo een jong pikkie zei ze. Ze nam me bij mijn hand en nam me mee naar haar kamer.Ik wist toen echt nog niet wat me zou overkomen.Ik had nog nooit een naakte meid gezien.Maar ik merkte al meteen dat die worst in mijn broek zich er mee begon te bemoeien.Het begon aan alle kanten te kriebelen . Op haar kamer aangekomen kleden ze zich uit en wat ik toen zag ik dacht eerst dat het een godin was.Wat was ze mooi en wat een stevige recht vooruit stekende tieten had ze . Ze deed me eerst helemaal wassen wand ze zei me dat ik schoon moest zijn voor dat we verder iets deden.

 

Toen we daarna op haar bed gingen liggen groeide mijn kleine Lowyke enorm.Hij was opeens wel 8 centimeter langer geworden.Ik had dit gevoel nog nooit gehad. Ze wist dat ik nog een soort maagd was en stopte het harde edele deel van mij in haar gleuf.Nu dat wilde deze wel mijn kleine heer sprong als een wilde op en neer heen en weer in haar gleuf.Deze dame heeft me alles geleerd ze likte en zoog aan mijn edele deel als of het een kaneelstok was. Na dat gebeuren werd ik wederom gewassen door deze mooie vrouw en naar de kroeg terug gebracht.Daar werd ik met gejuich door de rest van de bemanning ontvangen. Ik hoorde een matroos zeggen laat die maar schuiven het is geen flikker hij red het wel. Men had dus mijn eerste neukertje voor me betaald om te controleren of ik wel goed in elkaar zat wat vrouwen aan ging. Nu er zouden er in mijn 7 jarige loopbaan als zeeman nog vele volgen.

Word vervolgd blijf ons volgen er komen nog vele avonturen.

Wil je het hele boek hebben even mailen en ik stuur het per mail naar je toe.  Lowy.cremers.senior@gmail.com