Hoofdstuk 11 van boek dat is het leven door Lowy Cremers

Hoofdstuk 11

                       lowy.cremers.senior@gmail.com

Hij die nooit heeft gevaren,weet niet hoe een zeeman leeft.

Hoofdstuk 11 usa.

Voor mij was er niet veel te beleven verders in de USA. Omdat je moest 21 jaar zijn om toegelaten te worden in een kroeg.En ook bier of sigaretten kopen moest je 21 jaar zijn en je paspoort tonen. Wel kocht ik nog wat nylons voor dames in Zuid Amerika en wat nylon overhemden want die waren in een ander land soms 200 procent meer waard als smokkelwaar.En ja wat je wel goed en voor weinig geld kon doen daar in Amerika dat was Hamburgers eten en grote cola drinken.Ze hielden daar vooral van veel en groot.Maar Amerika is en was een land van tegenstellingen.Op de ene hoek van de straat kon je op een vlooienmarkt ook als buitenlander een dubbel loops jacht geweer kopen met patronen. Zonder wapen vergunning zonder vragen voor slechts een goeie 100 gulden

.Maar aan de andere kant 100 meter verder dan die markt kon je als 18 jarige jongen geen flesje bier of pakje sigaretten kopen want je moest 21 jaar oud zijn.Terwijl ze weer 300 meter verder op aan 10 jarige jongens crack stonden te verkopen.

Dus Amerika is niet consequent in wetgeving en handhaving.Niet toen en nu nog niet. Van uit New York ging de reis verder naar Boston. Daar in de haven van Boston lag de zogenaamde motten ballen vloot. In Baltimore lagen in 1960 tientallen oorlog schepen in de zgn mottenballenvloot te wachten en standbaay als ze ergens nodig waren.

Mottenballenvloot schepen dat waren diverse grote oorlog schepen te wachten
om bij eventuele oorlog uit te moeten varen.
De mottenballenvloot Boston 1955. Mottenballenvloot schepen dat waren diverse grote oorlog schepen te wachten
om bij eventuele oorlog uit te moeten varen.

Het was een mooi gezicht die Jantjes aan boord van die schepen te zien staan aan dek.Wij van de koopvaardij noemden de marine klanten altijd zoet water matrozen.Dat komt omdat ze in den Helder bij de marine destijds roei oefeningen hielden in een roeiboot op een weiland. Er waren genoeg marine gasten die nog nooit echt op zee hadden gevaren.Maar ja de meeste vielen dan ook voor een mooi uniform denk ik dan wel eens.Er waren er bij die nooit water zagen.

PIKKENPARADE NEW YORK. Laat me even kijken zei de dokter. Het mooie van Noord Amerika was de pikkenparade.Je kwam met je schip van uit Zuid Amerika de States binnen gevaren en dan kreeg je wel eens een dokter aan boord die pikkenparade hield.Dat ging zo: Er kwam een dokter aan boord soms een vrouwelijke arts en aan haar moest je dan je edele deel tonen, velletje terug trekken en dan keek die dokter of je niks aan je gereedschap mankeerde.

Zo kon dus voorkomen worden dat er ziektes binnen kwamen van een ander land.En ook fruit uit zuid amerika mocht niet zichtbaar aan boord zijn.Dat werd verzegeld in een grote koelkast gedaan en na dat je 3 mijl uit de kust was mocht je dat weer gebruiken.Zo hielden de Amerikanen de fruit vliegjes en ander ongedierte buiten de deur.In Amerika kwam er voor ons verse melk en karnemelk aan boord en werd de bier voorraad ook goed aangevuld.Halve doorgekliefde varkens en veel vers fruit brachten ze aan boord.Zo konden we weer voor 3 maanden van alles eten en drinken aan boord. In mijn geval was het dus een vrouwelijke dokter en toen ik aan de beurt was kon ik het niet laten om haar te vragen of de kleine Lowy van mij in goede conditie was.Ze zei me met een lach oke blijf hem goed verzorgen wees er zuinig op,hij ziet er goed uit

 

Het was een mooi gezicht die Jantjes aan boord van die schepen te zien staan aan dek.Wij van de koopvaardij noemden de marine klanten altijd zoet water matrozen.Dat komt omdat ze in den Helder bij de marine destijds roei oefeningen hielden in een roeiboot op een weiland. Er waren genoeg marine gasten die nog nooit echt op zee hadden gevaren.Maar ja de meeste vielen dan ook voor een mooi uniform denk ik dan wel eens.Er waren er bij die nooit water zagen.

 

De hele bemanning lag in een deuk dat ik als brutaal jochie dat zo maar aan die dokter durfde te vragen .De Marconist schreef dan ook in zijn dagelijkse nieuws bulletin onze jongste bemanningslid zijn edele deel is goed gekeurd voor alle handelingen..
Van Boston in de U.S.A voeren we naar Trinidat in het Caraiebies gebied.Dat was weer smullen voor de bemanning.Daar kon je goed je smokkelwaar verkopen en zo had ik snel mijn winst te pakken.En toen de wal op opstap maar weer.Ik kwam er met de Koksmaat en de wasbaas in de Zanziebar terecht. Het was een kroeg waar een blind paard nog geen schade kon aanrichten.Na dat we gezamenlijk de
nodige rhum cola hadden gedronken.
dat was daar de nationale drank en koste bijna niks ging eerst de wasbaas voor de bijl hij ging plat met een travestiet.. De wasbaas wist niet dat het een vent was. Hij ging met een mooie vrouw mee daar had hij die avond al een paar keer mee gedanst.

    DE BAR WAAR DE ZEEMAN MET EEN  TRAVESTIET  DANSTE.

Maar na dat hij met haar naar boven was gegaan naar haar kamertje was hij binnen 10 minuten weer terug in de kroeg.We zeiden hem nu dat was echt een short time he de benaming voor een vlugge wip.Hij kreeg een rode kop en stamelde je geloofd het niet maar het was nog al donker op die kamer en toen ik in bed lag en haar tussen de benen greep had ik een grote piel in plaats van schaamlippen in mijn hand.Het bleek een hele mooie travestiet te zijn die het spel goed mee speelde.We vroegen de wasbaas en wat heb je toen gedaan ? Hij antwoorden hier op ik heb die goser een klap voor zijn kanis gegeven en tegen hem gezegd als hij nog een keer in dit cafe komt als wij er zijn dat hij dan op nog meer klappen getrakteerd gaat worden.Wij gierden het uit van het lachen.
Ik gokte en verloor veel geld.

 

Ik gokte en verloor in het Casino van Trinidad 200 dollar in 15 minuten tijd.
Travestiet in Trinidat.
Maar het was maar goed dat de stravestiet zich niet meer heeft laten zien die avond,want ik denk dat we dan veel bonje gehad zouden hebben.Want met zo iets homo,s stravestieten moest je bij deze bemanningsleden in die tijd echt niet aankomen.Wij hebben natuurlijk krom gelegen van het lachen toen we dit vernamen.
En aan boord is de wasbaas nog dikwijls voor de gek gehouden met dit voorval.De marconist schreef in zijn journaal ,Er was een bemanningslid dat dacht dat hij een mooie vrouw had versierd maar wat bleek het was een vrouw die ipv schaamlippen een grote piel had.En hij waarschuwde kijk goed uit voor je een vreemde vrouw ontmoet.! Een lesbiese vrouw dat kon er nog net mee door maar geen flikkers of zo dat pikten wij echt niet in die tijd.Ik zelf had de avond van mijn leven daar in Trinidad. Men dronk er hoofdzakelijk Rum die daar dan ook gemaakt werd. Trinidad rum was de nationale drank daar en koste in die tijd bijna niets. En ook daar in Trinidad liepen vrouwen rond die kan je vergelijken met een godin.Zo mooi zo sexie en lief. Een matroos zag eens een hele mooie vrouw in Trinidad en zei voor deze vrouw eet ik een meter stront op mag hij nog
dun zijn ook.

IK LAG MET 2 VROUWEN IN BED .

Lag ik daar met 2 vrouwen in bed .
En ze konden er wat van met hun temperament.Die hadden echt niet genoeg aan een vluggertje per nacht.Je hoefde niks te vragen op sex gebied doe zus of doe zo ze deden het vanzelf wel.Hadden nooit hoofdpijn en gaven de man het gevoel dit is leven.! Met vrouwen te bed gaan ging me veel beter af in die tijd.dan gokken. Toen ik genoeg gedronken had en de hormonen zich weer aanmelden in mijn broek vroeg ik aan een mooie meid wat het zou kosten om de hele nacht met haar plat te gaan.Nu het viel me mee voor 5 dollar en een pakje sigaretten zou ze me wel een nacht verwennen. Ik mee naar boven.En ik vond het al wat vreemd dat er 2 grote bedden op haar kamer stonden.


Ze vertelde me dat haar zus geen huis of kamer had en geen geld om iets te huren dus die sliep die avond ook daar in de kamer waar ik plat ging.Nu was die zus maar 1 jaar jonger dan de griet die ik versierd had maar het was me een meid prachtig lang zwart haar tot op der kont en een paar van die koplampen geweldig. Toen ik mijn eerste plicht had vervuld en ongeveer 1 a 2 uurtjes had geslapen begon mijn edele deel weer op te zwellen.Ik betaalde 2 dollar extra en ja hoor in een mum van tijd lag ik met beide dames te rotzooien in dat bed. Het was een hele belevenis ze wilden allebei hun deel van mijn lichaam even bezitten.Dus ik ben die nacht wel aan mijn trekken gekomen.En het mooiste was toen ik in de morgen zo rond 0500 uur nog even onder de douche sprong heeft de ene me helemaal gewassen en de jongere zus heeft me afgedroogd.Van af die tijd heb ik het altijd heerlijk gevonden als ik er de kans toe kreeg dat een vrouw me waste.Het is een soort laat baby gevoel denk ik soms. En sommige vrouwen kunnen een man zo lekker wassen zonder dat er dan sex bij
komt:
. Ze kunnen er in heel Nederland nog veel van leren.De meeste vrouwen in Nederland die al lange tijd met de zelfde man hun leven delen hebben of geen zin in sex en dan verzinnen ze de smoes dat ze hoofdpijn hebben of zo iets.Een Zuid Amerikaande vrouw of Asiatiese vrouw hoor je nooit klagen en die zeggen nooit ik heb er geen zin in.Het gaat er deze vrouwen uitsluitend om dat ze de man van hun keuze willen behagen.In vele gesprekken met vrouwen uit bovenvernoemde landen kwam naar voren dat als je van een man houdt dat je dat maar op een manier goed kan beheren en dat is hem altijd de sex gunnen die hij op dat moment wil beleven.Daardoor voorkomen de meeste vrouwen dan ook dat hun partner genoeg van ze krijg Het sex leven van een man is in mijn ogen veel meer opwindend dan van een vrouw.

DE EERSTE 10 M,AANDEN VAN MIJN REIS VLOGEN OM ALS RAKETTEN.

WE GINGEN RICHTING NEDERLAND  VIA ANTWERPEN.
Hier in Antwerpen bracht ik de nacht door bij de dochter van de
kroegbaas.

In hetSchippers kwatier kwam ik in het cafe het Kegeltje terecht.

Er stond een groot Orgel in
Ik beminde haar onder de tonen van het Decap orgel Ik naaide haar onder de tonen van een groot orgel.

Dus na ruim 14 dagen varen kwamen we in Antwerpen aan waar we dus 2 dagen zouden blijven om daarna aan de thuis reis naar Pernis te beginnen.Ik besloot dus de laatste avond eens goed op stap te gaan in Antwerpen in het schippers kwartier.Dat was een gezellig uit gaans gebied in de haven van Antwerpen. Hier achter het orgel wipte ik op maat van de muziek van het orgel de dochter van de kastelein. Ik kwam al snel in contact met de dochter van de kroegbaas die zag het met mij wel zitten.Ze werkte in de zaak van haar vader als serveerster en woonde achter in de zaak.Ik liet me door deze 21 jarige griet die er goed uitzag heerlijk en op tijd van de nodige biertjes voorzien.Toen ze mij onderhand mijn 15 e biertje dat noemden ze daar een fluitje had geserveerd vroeg ik haar of ze zin had de nacht met mij door te brengen.En ik was verbaasd dat ze zei oke als de zaak gesloten is en mijn vader naar huis is want hij woont elders heb ik tijd voor je.Ik heb dus gewacht tot de laatste klant uit het cafe naar huis was.Het meisje woonde in een kamer die pal achter het grote orgel lag.De kamer was leuk ingericht en vrij groot ongeveer 4×6 met een barretje er in en een grote TV.Er stond een groot 2 persoons ledikant in de kamer waar we nog al snel in lagen. Toen ik zo in dat bed lag vroeg ik haar of ze wat muziek op kon zetten.En ze zei me ik ga het orgel aan zetten .

Wippen op muziek uit een orgel geweldig was dat.

Na dat ze het orgel zachtjes had aangezet zo dat het geen buren overlast kon veroorzaken heb ik daar die griet een beurt gegeven op de orgel muziek van circusrenz.
Mist in Antwerpen .

Word vervolgd blijf ons volgen er komen nog vele avonturen.

Wil je het hele boek hebben even mailen en ik stuur het per mail naar je toe.  Lowy.cremers.senior@gmail.com

Met dank aan onze Sponsors.