Bezorgers maaltijden Thailand zeggen : Raak me niet aan!!!

           De site voor iedereen.

   

 De beste Udonthani – Community voor iedereen!

Ze kunnen niet meer
om ons heen!!!!

lowy.cremers.senior@gmail.com

udonthanicityweblog@gmail.com

Extra grote letters zo  dat ook bejaarden  bvb uit Nederland  het kunnen lezen.

De weblog  www.udonthaniweblog.nl  nu 

  3000 volgers online, eigen YouTube kanaal, FB Thaise Lowy

Een bijdrage van onze bezorger  Henkie  Komteraan. Bangkok

 

Raak me niet aan zeggen de maaltijden bezorgers in Bangkok.

Houd chauffeurs in leven met contactloze levering, vragen Foodpanda en Grab

Bron: internet

Bron: internet

Terwijl kleine en grote bedrijven de gevolgen ondervinden van een wereld zonder dat mensen vrij bewegen – en geld uitgeven -, zijn de mensen die dingen aan ons bezorgen nog nooit zo druk geweest.

Om die bezorgers gezond te houden terwijl ze van huis naar huis en kantoor zwaaien, hebben twee van de grootste bezorgdiensten van Bangkok van vandaag mensen gevraagd om dit te doen zonder fysiek contact.

Dat betekent dat u de COD-optie moet vermijden en online moet betalen wanneer u uw bestelling plaatst en dat de vervoerders maaltijden buiten uw deur kunnen laten staan, of zelfs in de lobby van uw gebouw.

Foodpanda, die zegt dat het bedrijf vorig jaar deze tijd twintig keer zo groot is geworden, vertelde Coconuts Bangkok eerder deze week dat het fietsen desinfecteert en rijtassen regelmatig steriliseert, en het personeel aanspoort om vaak hun handen te wassen en naar de dokter te gaan als niet goed voelen.

“Als eerste dienstverlener voor het bestellen en bezorgen van voedsel in Thailand, zetten we ons in voor het verstrekken van de meest geïnformeerde maatregelen ter bevordering van de gezondheid en veiligheid”, zei CEO Alexander Felde in een verklaring.

Grab’s Grabfood kondigde ook een nieuw contactloos bezorgbeleid aan. Klanten kunnen aanvullende opmerkingen aan hun chauffeurs schrijven om hun maaltijd op een aangewezen locatie af te geven, zoals in de lobby of voor de deur.

De op twee na derde speler, Lineman, moet nog een soortgelijke aankondiging doen, maar dezelfde overweging voor zijn vervoerders – of welke andere dan ook – is op dit moment niet zo’n slecht idee.

Thailand meldde vandaag 50 nieuwe COVID-19-infecties, wat het totaal op 322 brengt sinds het coronavirus voor het eerst werd ontdekt in het koninkrijk begin januari.