Hoofdstuk 21 boek dat is het leven door Lowy Cremers

   Hoofdstuk 21

                                                    lowy.cremers.senior@gmail.com

Hij die nooit heeft gevaren,weet niet hoe een zeeman leeft.

 

Ik kreeg een dubbele fooi van de kapitein en zijn
vrouw.

Vlak voor dat we de haven van Antwerpen binnen voeren werd ik bij de ouwe geroepen.Terwijl hij me 150 gulden in mijn hand stopte zei hij hier Lowy je hebt me zo goed verzorgt deze reis dat ik je beloon met 150 gulden .Het was een soort fooitje dus voor de goede zorgen die je aan de man had besteed Hij zei ook nog luister als mijn vrouw straks in Antwerpen aan boord  komt en ze vraagt iets dan ben ik natuurlijk tijdens deze reis altijd de nette op passende kapitein geweest begrijp je me.Ik zei ajai Kapitein begrepen.Zijn vrouw kwam in Antwerpen aan boord en mocht dan mee van daar uit naar Holland varen.Ze kwam aan boord en zei me Lowy ik doe zelf het bed op maken jij zorgt alleen voor het eten en de drankjes .Maar ze duwde me tegelijk 100 gulden     

in mijn hand en zei zeg niks tegen de Kapitein hier heb je een fooi voor de goede zorgen tijdens de reis maar vertel het niet aan mijn man he.Zo gebeurde het dus dat ik op die reis 250 gulden aan fooi ving.Ik zei haar  

Toen zei ze er snel achter aan is mijn man altijd braaf gebleven in vreemde havens en niet met die wijven daar mee gegaan?Ik zei maar mevrouw uw man is een voorbeeld voor de hele bemanning hij is een nette op passende huisvader nee zo iets doet u man niet hoor. Zo doende ving ik dus 2 vliegen in een klap ze wisten het niet van elkaar ha ha.

Valse munten pasten in elke
Juxbox
Ik had van een reis van Argentina eens een honderd tal peso munten overgehouden,Die hadden een waarde van 2 cent per stuk.Maar je kon die munten nergens in Nederland inwisselen.
Nu had ik ontdekt dat deze munten het zelfde formaat als een kwartje hadden en dat ze goed werkten in Juxboxen en kroketten automaten.Dus daar heb ik dan in dien tijd ook stevig gebruik van gemaakt.Diverse cafetarias en cafes zaten bij mijn vertrek dan ook met een stel vreemde munten te kijken die ze aan de straatstenen niet kwijt konden.Ik vond dat als kwajongen prachtig hoewel het natuurlijk niet deugde. Na deze reis genoot ik dus weer eens van mijn verlof.De buren van me vroegen eens aan mijn moeder die Lowy van jullie werkt die nooit?Waar op mijn moeder dan stee vast zei nee die vaart.Ik moest er altijd om lachen als of wij zeelui nooit werkten.Ook werd er dikwijls als ik met verlof kwam gevraagd wanneer ga je weer weg.Dan vroeg ik altijd hoe zo ik ben er net wil je me al weer weg hebben .Hoe het kwam weet ik ook niet ik was niet de knapste ook niet de lelijkste jongen in mijn jeugd maar de meiden wilden maar al te graag met mij omgaan.Op een van mijn reizen het was met de Alphacca voeren we naar Bombay India.
Bombay India heet tegenwoordig
Mumbai.

Ik voer naar India ,de vrouwen daar zijn net ijsbergen,ze bedrijven sex terwijl ze liggen te breien. Met de Alphacca een Victoryschip naar Bombay India. Het waren ijsbergen die meiden daar. De vrouwen in India Bombay vielen gruwelijk tegen. Daar kwamen we in een soort bordeel terecht maar wat viel dat tegen.Van alle landen ter wereld die ik bezocht vielen de vrouwen daar zo erg tegen dat ik er gewoon op afknapte.De vrouwen met zo een rooie stip op hun voorhoofd wilden wel tegen betaling de liefde met een zeeman bedrijven ,maar ze waren nog kouder dan de noordpool op sex gebied.

Ik had er een en toen ik er mee op bed lag en mijn edele deel in haar gleuf stopte en begon te wippen toen pakte die griet een brei stukje en breide gewoon verder.Ze had totaal geen intresse in sex deed ook niet als of lag heel ongeintreseerd te breien. En een matroos had er een die lag een boek te lezen toen hij haar wipte.Ze hebben totaal geen lustgevoelens.

Ik knapte daar zo van af vooral om dat ik het heel anders gewend was dat ik snel maakte dat ik weg kwam.Toen is mij later gebleken wat de oorzaak hier van was.Oorzaak de moslims met hun rare gewoontes.Het was zo die meisjes worden op zeer jonge leeftijd reeds besneden.Dan gaat er die kietelaar of gedeelte of de beide schaamlippen van die muis af die word er afgesneden.Dat heeft als bedoeling dat als die vrouw later een man krijgt toegewezen ze maagd moet zijn. En eventueel aan oude man wordt uitgehuwelijkt ze dan niet gauw vreemd zal gaan want ze kan door het gemis aan lusten toch geen gevoel krijgen en gaat dus niet vreemd.Zo binden ze dus een vrouw aan zich. Er zijn zelfs gevallen bekend dat de zeeman er bij de vrouw zijn edele deel niet in haar brievenbus kon stoppen.

Van India ging de reis naar Thailand het land waar ik nu momenteel woon.
Thailand het land van de
eeuwige glimlach.

 

Mooie Thaise vrouwen kwamen er aan boord.En je kon heel goed gemasseerd worden ook. Hier ging het er heel vrolijker op los.We kwamen de haven in gevaren en op de kade stonden ongeveer 20 haven arbeiders klaar om ons schip te lossen.Maar er stonden op de kade ook ongeveer 25 bloed mooie vrouwen iets wat me verbaasde. De meiden mochten aan boord komen. Als Kapiteins bediende had ik de taak om alle gasten die aan boord kwamen te begroeten en hen naar een onderhoud met de Kapitein te brengen.Ik bracht dus de Tally  man dat is de voorman van de havenarbeiders naar de ouwe zijn hut.

De tally man kwam echter binnen 2 minuten uit de hut van de ouwe gestormd en hij legde het werk stil er zou niet gelost worden.

De reden was dat die meisjes op de kade niet aan boord mochten van de Kapitein.En toen zei de tallis man die ook tevens vertegenwoordiger van al die grieten was geen vrouwen aan boord die de zeelui mogen verwennen dan word er ook niet gelost.Na hevig overleg tussen Kapitein en 1e stuurman werd ik opgeroepen als kapiteins bediende om de tallisman als nog mede te mogen delen dat de dames aan boord mochten komen.Want elke dag langer dan nodig was in een haven te moeten liggen koste veel geld.Dus de ouwe koos eieren voor zijn geld .Mijn mededeling werd met gejuich door de dames ontvangen die snel aan boord kwamen.

 

 

En iedereen die vrij had of even vrij kon maken genoot van de meiden.Het schip schommelde bijna van al die op windende de dames.

Je werd ook goed gemasseerd door die schatjes.
Het verbaasde me echter wel toen ik de ouwe zijn middag thee bracht dat hij met 2 ipv 1 mooie meid te bed lag.Dus zo netjes en heilig was hij nu ook weer niet.Maar ja ik was als Kapiteins bediende aangenomen om te horen zien en zwijgen.Ik zelf was in de middag uren enkele uren vrij dus lag ook nog al snel met een schattebout van ongeveer 20 jaar in mijn kooi.Je moest ze natuurlijk nooit alleen in je hut laten want dan kon er wel eens wat vermist worden als je terug kwam.We hadden een ketelbinkie aan boord die had de bijnaam Jantje Postzegel.De jongen van 15 jaar was gaan varen want hij spaarde postzegels

 

 

Jantje postzegel wilde niet neuken maar uitsluitend postzegels vergaren. Zo doende kon hij een mooie verzameling opbouwen.Hij rookte niet en dronk niet en ging ook niet met de vrouwen mee in een haven.Toen hebben we met een man of 4 wat geld bij elkaar gelegd en voor hem een van de vrouwen die aan boord rond dartelden betaald .We vroegen de vrouw zich spiernaakt uit te kleden en dan zouden wij haar de hut van Jantje Postzegel in duwen.Zo gezegd zo gedaan.Stormde die meid poedeltje naakt de hut van die jongen binnen en zit hij daar met een pincet in de hand wat postzegels in te plakken in zijn boek.

Hij wilde absoluut geen sex met haar en bleef ongestoord door gaan met postzegels inplakken.

We hebben de vrouw nog gevraagd of ze haar poes eens duidelijk aan hem wilde tonen maar toen nog wilde hij niet.Enkele jaren later vernam ik dat Jantje Postzegel een internationale grote postzegelhandelaar is geworden.Dus voor hem was het likken aan een postzegel belangrijker dan wat de doorsnee zeeman deed in een haven. We voeren verder naar Hamburg. Hamburg met zijn Herbertstrasse reeperbahn, en zijn bar waar je marken over kon laten rollen die ze met haar poes opving.Daar op de Rheeperbaan had je de Hollandse kroeg de Bonte koe.

De bonte koe in Hamburg .

Daar was het altijd lachen.Een eindje verder op was er de Seven seas bar .Ik kwam daar binnen zag een lange bar van wel 8 meter lang met een armleuning aan de bovenrand.Er verscheen na enige tijd onder gejoel van de klanten een hoertje dat zich begon uit te kleden het was een grote slanke vrouw.Aan het eind van de bar stonden de klanten allen klaar met 2 mark muntstukken.Dan rolde een klant dat muntstuk via de armleuning richting dat mokkel dat aan het einde van de bar dit muntstuk dan met haar pruim netjes opving.

Het was net een circus act.Tot er op eens een Amerikaan een muntstuk verhitte met zijn aansteker en naar haar toe rolde.Ze ving het wel op maar de pret was over en het liep echt niet met een sisser af..De Amerikaan werd door verschillende mensen stevig vast gepakt en hij vloog met een boog zo de keien op.

De show was over maar groot was mijn verbazing toen ik een half uur later deze zelfde griet weer zag optreden als of er niks gebeurd was.Ik heb het goed aangezien en berekend dat ze ongeveer 30 mark per half uur via haar gleuf verdiende dat was niet slecht in die tijd.

Word vervolgd blijf ons volgen er komen nog vele avonturen.

Wil je het hele boek hebben even mailen en ik stuur het per mail naar je toe.  Lowy.cremers.senior@gmail.com

Met dank aan onze sponsors