Corona news uit Thailand.

 

                      De beste Udonthani – Community voor iedereen!

Ze kunnen niet meer
om ons heen!!!!

Extra grote letters zo  dat ook bejaarden  bvb uit Nederland  het kunnen lezen.

De weblog  www.udonthaniweblog.nl 

lowy.cremers.senior@gmail.com

udonthanicityweblog@gmail.com

 

  3000 volgers online, eigen YouTube kanaal, FB Thaise Lowy

                                                     Een bijdrage van de redactie.(bron internet media)

 

 

Het totale aantal Covid-19-gevallen in Thailand steeg tot 934, nadat 107 nieuwe infecties binnen een periode van 24 uur waren bevestigd, zei dr. Taweesin Visanuyothin, woordvoerder van het ministerie van Volksgezondheid, woensdag (25 maart).

De cases zijn onder te verdelen in drie groepen.

Degenen in de eerste groep van 27 zijn verbonden met clustergevallen – vier mensen hadden een boksevenement in een stadion bijgewoond, vijf hadden gewerkt en waren naar uitgaansgelegenheden geweest, vier hadden religieuze ceremonies bijgewoond en 14 hadden nauw contact gehad met anderen die eerder waren bevestigd als besmet. Ze omvatten een freelancer, een bedrijfsmedewerker, handelaar, studenten, taxichauffeurs, politie en gevangenen.

De tweede groep bestond uit 13 mensen, van wie er zes waren net teruggekeerd uit het buitenland (2 Thais en 4 buitenlanders – Britse, Finse, Amerikaanse en Duitse), vijf werkten in drukke gebieden of dicht bij buitenlanders, en twee zijn artsen – één van hen is een chirurg die een milde aandoening kreeg door met 25 medische staf te werken die nu zelf in quarantaine moeten gaan.

De laatste groep van 67 wordt onderzocht op de bron van de infectie.

Ondertussen zijn 13 mensen volledig hersteld en naar huis teruggekeerd.

Op 25 maart is het totale aantal bevestigde gevallen in het land 934 – 860 in behandeling, 70 zijn hersteld en zijn ontslagen en er zijn vier doden gevallen .

Er zijn meer dan 407.000 gevallen bevestigd in 169 landen en regio’s, het dubbele van de voorgaande week. Wereldwijd zijn er minstens 18.000 doden gevallen.

Met dank aan onze sponsors