Hoofdstuk 25 boek dat is het leven door Lowy Cremers

 

udonthaniweblog.nl

Hoofdstuk 25 

                                       lowy.cremers.senior@gmail.com

Hij die nooit heeft gevaren,weet niet hoe een zeeman leeft.

Het 2e huwelijk liep ook spaak.
Ze was een goede vrouw maar haar leven speelde zich merendeels af
bij de pin automaat. Ik zei haar ooit als jij eerder dan ik dood gaat laat ik je as uitstrooien bij de pin automaat want daar vertoefde je het meest.

Ze presteerde het om mij op een avond dat we samen op stap waren op eens 7 glazen bier voor mijn neus te zetten.Als ik vroeg waar komt dat vandaan zei ze me van enkele klanten.Ik had niks in de gaten maar ze wist als ik er genoeg op had ik altijd naar huis naar bed wilde.Zo regelde zij mijn leven. Ik heb dus 10 jaar samen met haar gewoond en was 12 jaar gehuwd dus 22 jaar samen geleefd.Ondertussen had ik nog een hondenmuseum opgericht.Ik liet 40 dooie honden opzetten en stelde die tentoon .

Heel Europa kwam dit museum bezoeken en het ene TV station na het andere kwam bij ons over de vloer om opnames te maken.Ik zat bij de Sonja goed nieuws show en bij Rudi Carel en zelfs in Belgie bij Gerti Cristoffels in haar TV programma.Ik zocht een geld schieter om dit allemaal groots aan te pakken maar dat lukte niet en toen heb ik alle opgezette honden verkocht.Ze zijn naar Amerika
gegaan.

Het 2e huwelijk liep ook stuk het werd een sleur voor me ik zocht weer naar iets anders.Dat zeemans bloed begon weer te kriebelen ik dacht ik moet hier weg zijn uit dit land. Voor mij betekende het huwelijk= liegen dat je bij elkaar blijft! Het 2e huwelijk liep op de klippen ik had er genoeg van en ging er plotseling van door. Altijd maar te moeten horen doe dit doe dat doe zus doe zo.Soms dacht ik dat ik met een vrouw van de brandweer gehuwd was doe dit doe dat doe dit doe dat klonk het dan in mijn oren. Maar het bloed ging weer waar het niet kruipen kon en ik besloot van deze vrouw te gaan scheiden.Ik was 65 jaar voelde me nog net of ik 35 jaar was en de drang naar iets nieuws bracht me op het idee weer even de vrijgezel te willen zijn.Ik ging alleen op vakantie naar Venezuela en heb daar ook menig vrouw bemind tijdens mijn vakantie periode.Ik verliet Eindhoven en huurde een boerenwoning in Frankrijk. Ik had genoeg van de vrouwen in Nederland die of hoofdpijn hadden als ik sex wilde of ze zeurden de hele dag waar ga je heen waar ben je geweest wat ga je doen of heb je geld voor me.En ik besloot van de ene op de andere dag weg te gaan bij die vrouw.

In Frankrijk woonde ik alleen 2 jaren na de scheiding .Ik had snel wel wat Franse vrienden maar een griet versieren als Nederlander op leeftijd dat lukte me niet ondanks dat ik al mijn charmes soms in de strijd gooide.Ook de Franse taal vond ik verschrikkelijk heel moeilijk om te leren maar heel makkelijk om weer te vergeten. Ik heb nog even als een soort vrijwilliger bij Jeanine en Tim van Dam gewerkt aan hun ideale oude klooster om daar een vakantie oord voor gehandicapte kinderen te realiseren in Frankrijk .Dit zijn idealisten mensen die echt er alles voor over hebben om gehandicapten een fijne vakantie te bieden. Tim en Jeannine van Dam 2 zeer bedreven personen die hun leven hebben in gesteld voor dit project.Mijn respect. Ik raad dan ook iedereen aan om eens de site Puy Lagorge.eu te bezoeken.

 

Puy La Gorge is een vakantiecomplex zonder winst oogmerk.Voor gezinnen met kinderen waarin beperkingen een rol speelt.Een echte aanrader. Op een gegeven moment had ik een Fransaise die vlak bij me woonde voor een etentje bij me uitgenodigd.

Ik  had een lesbo vriendinmaar wist het te laat.

Na het nuttigen van een door mij gemaakte maaltijd en de nodige wijntjes vroeg ik haar of ze het bed met me wilde delen.want daar draaide ik nooit geen doekjes om. Ze was wel een gezellige meid ik kon er goed mee overweg maar toch ze had iets wat ik niet meteen thuis kon brengen. En die meid kon zingen als de beste .ze zong de liederen van Edith Piaf wel zo mooi en zuiver na dat ik er soms stil van werd. Florence
Ze was een aardige Francaise maar
zo lesbies als een
suikerpot ha ha .

Ik kwam er pas achter toen ik ze in mijn bed probeerde te krijgen wat een afknapper was dat. Floor een goede Franse vriendin maar jammer dat ze Lesbo was. Toen zei ze ik vind je een geweldige kerel maar helaas ik val alleen op vrouwen.Ze was dus lesbies.Dat viel me tegen.Ik had daar in Frankrijk in dat huis een Jacuzie en een sauna in gebouwd.Toen ze echter na een paar dagen met een lesbiene vriendin bij me aan kwam zetten vroegen ze me of ze mijn jacuzie en sauna mochten gebruiken.Ik vond dat goed.Dus die 2 potten naar boven waar de jacuzie en de saune stonden.Ze wisten echter niet dat ik daar een verborgen video camera had staan achter een bloemvaas.

2 leuke franse  potten.

Dus ik heb beneden wel zitten genieten van de liefdes pirikelen van deze 2 dames.Ze likten en zoenden elkaar lichaam overal waar het maar iets aan opwinding kon bijdragen.Jammer genoeg ben ik die opnames verloren tijdens de verhuizing naar Thailand. Ik hielp mee aan de oplossing van een Kidnapping van ouder Nederlands echtpaar in France. Op een dag werd 100 meter van mijn huis vandaan een ouder Nederlands echtpaar,erg goede vrienden die een grote erfenis uit Nederland had ontvangen gekidnapt door Rob Bakkum en onder valse voorwaardenmee naar Spanje genomen.Ze werden ontvoerd door de oplichter Rob Bakkum en Shirley.

Het ging hier om het bejaarde echtpaar Henk en ria jansen, die vlak bij mij woonden in Frankrijk.Toen ik dat wist heb ik de Nederlandse TV vermist en de Franse Gendarmerie in gelicht.

 

Ik schakelde alles in wat in mijn vermogen lag om die mensen uit handen van Rob Bakkum te bevrijden.

J.Jongbloed schonk er aandacht aan.

Mede dank zij mijn inspanningen is deze ontvoering goed afgelopen. Ik kwam op radio en Tv in programma vermist etc en ik heb er toe bijgedragen dat Rob Bakkum en zijn Shirly van der Haar 2 meester oplichters werden opgepakt door de politie. Ze hadden het echtpaar Jansen onder bedreiging mee naar Spanje ontvoerd en hun 10.000 euro afhandig gemaakt.

Rob Bakkum was familie van Hanny van de rekels een zangeres hanny van de rekels.

 Deze oude mensen hadden een 30 tal kippen ,die heb ik verzorgd toen ze verdwenen waren.
Ook heb ik de gestolen auto van Rob Bakkum die notabene op mijn parkeerplaats stond veilig gesteld ik liet snachts alle vier de banden leeg zo dat bij terugkomst deze oplichter niet weg kom met de gestolen auto.Deze auto is later aan de rechtmatige garagehouder uit Huizen terug gegeven.Wat was die eigenaar blij dat ik er voor zorgde dat hij zijn auto terug kreeg van de Franse Gendarmerie!
Alles bij elkaar was het op La chasseigne in Frankrijk destijds erg spannend wonen.Er gebeurde altijd wel iets.Ik had soms het idee dat de huis eigenaar uitsluitend aan debielen en criminelen zijn huizen verhuurde.

Die huis baas ene Frans Verstegen uit Schayk noord Brabant verhuurde destijds woningen aan top criminelen uit Nederland,die soms op de vlucht waren voor de Politie.Hij verleende ook Alex van der Pluim onderdak.Die man beroofde in La chasseigne 2 oude mensjes van 80 jaar op geweldadige wijze.Hij smeet die oude vrouw van de trap bond de oudjes vast en beroofde ze van hun spaargeld.Dit gebeurde op 300 meter van mijn huis.Gelukkig is deze Alex door de Franse Gendarmerie gearresteerd en tot 6 jaar veroordeeld.

France  gendarmrie  was er haast elke dag.

Ik rade toen iedereen aan huur nooit een huis van Frans Verstegen uit Schayk want voor dat je het weet zit er een top crimineel naast je woning.

Verstegen heeft daar ongeveer 23 boere woningen die hij via allerlei advertentie probeerd te verhuren aan nederlanders maar ik heb maar een advies blijf er weg.En hij knoeide met de Licht en water meters zo dat mensen altijd teveel moesten betalen.Hij deed dat als de mensen na hun vakantieverblijf terug naar Nederland gingen,dan draaide Frans Verstegen de meters vooruit.En zijn electro kabels lagen hier en daar gewoon in een sloot,zo dat als het geregent had iedereen zonder stroom zat. De gendarmerie stond dan ook regelmatig te posten bij mij in de straat als ze weer eens een Nederlandse crimineel zochten En toen het Nederlandse schip de Artemis in 2007 in Frankrijk het strand op voer ging het zeemans hart weer sneller kloppen.Ik ging als een haas naar de plek waar het schip op het strand stond.

Ik mocht zelfs aan boord komen en met de bemanning praten. Het bleek dat de kapitein van het schip de haven ingang te laat zag en toen liep die schuit het strand op.Een blunder dat was het wel.

Normaal staan de beste stuurlui aan wal dat was nu ook het geval die daar aan het stuurwiel stond in sturrde zijn schip het strand op.
De huizen verhuurder in Frankrijk was een boef.
Toen kreeg ik ruzie met de Nederlandse huisbaas Frans Verstegen uit Schayk waar ik dat huis van huurde.Ik verweet hem dat hij reeds 3x een grote crimineel uit Nederland in een van zijn huizen onderdak had verleend.De Gendarmerie stond soms wel 3x in een week in onze straat te posten of deze criminelen weer eens zouden komen opdagen. Ik ontdekte ook dat de Huisbaas Dhr Frans Verstegen de inwoners van zijn woningen jaren opgelicht had door ze te veel electra en water te laten betalen.Hoe deed hij dat dan zal men zich afvragen.Hij plaatste zelf in elk huis een meter en hanteerde een door hem zelf verzonnen tarrief per kubeke meter stroom of water afname.En als de bewoners afwezig waren dan verzette hij de meters enkele kubeke meters hoger zo dat de bewoners uiteindelijk veel meer betaalde dan ze gebruikte.En dan gaf hij mensen die reeds lang vertrokken waren de schuld van geknoei met zijn meters Maar hij rekende 5x zo veel meer als de electro en watermaatschappij dat daar ter plaatse aan de bevolking in rekening bracht.Zo doende verdiende deze huizenman die ruim 28 woningen verhuurde een enorm bedrag over 10 jaar aan teveel betaald electro en water rekeningen.En aan onderhoud van de woningen daar deed de verhuurder helemaal niks aan .Hij presteerde het zelfs om stormschade te incaseren van de verzekeringsmaatschappij maar liet nooit iets repareren.Voor mij was de maat vol ik wilde weg.

Kort daar na hield ik het voor gezien in Frankrijk. Ik had namelijk een kennis in Thailand wonen en die vroeg me of ik zin had om met een jonge Thaise vrouw te willen mailen.Daar ik ondanks mijn slechts 4 klassen lager onderwijs goed Engels kan spreken lezen en schrijven heb ik dat dus gedaan. Maar net dat ik voorgoed naar Thailand vertrok en ik afscheid had genomen van alles wat me lief was in Europe kreeg ik het droevige nieuws dat mijn vriend Wim waar ik ruim 50 jaar geleden voor het eerst mee het fel begeerde monsterboekje ging halen helaas was overleden.

 

Word vervolgd blijf ons volgen er komen nog vele avonturen.

Wil je het hele boek hebben even mailen en ik stuur het per mail naar je toe.  Lowy.cremers.senior@gmail.com