Hoofdstuk 27 einde van boek dat is het leven door Lowy Cremers

udonthaniweblog.nl

Hoofdstuk 27 Het slot

                                       lowy.cremers.senior@gmail.com

Hij die nooit heeft gevaren,weet niet hoe een zeeman leeft.

 

Mei 2008 vijftig jaar na dat ik voor het eerst in
Thailand was keerde ik er terug.

 

Het was als een magneet zo trok die vrouw me aan.

De liefste vrouw ter wereld   veranderde heel mijn leven.

Lief volgzaam en met een goed hart. Na dat ik een opkoper had gevonden die alles van me kocht in Frankrijk vloog ik terug naar Thailand naar de vrouw waarvan ik echt veel van houw.We zijn op mijn verzoek dan ook binnen 3 maanden gehuwd. Ik dacht 3x is toch scheepsrecht.Momenteel geniet ik met volle teugen van mijn AOW en alles wat hier om me heen gebeurt.Ik heb een eigen zwembad in de tuin ga veel vissen .Er wonen nog 5 Nederlanders hier in de buurt er is zelfs een Hollands cafe hier.We wonen 500 km het land in op 50 km afstand van Laos .Ik bezocht met haar Chiang Mai en we zagen o.a. De langnekken,de olifanten school waar ik optrad met een wedstrijd tegen een olifant.We kregen ieders 5 dartpijlen en moesten proberen 5 ballonnen stuk te gooien.Ik verloor van de olifant met 4-2 Hij gooide de pijlen zonder problemen in de ballon ,ik verloor van een olifant.Ik verloor met darten van de olifant.

Bij mij en mijn Honnybee is iedereen welkom.De logeerkamer is altijd beschikbaar.En ik kan iedereen dit land aanraden. Bij mij kunt u ook in Thailand genieten van een goed Nederlands ontbijt. Hier kan ik me zelf zijn.en doen waar ik zin in heb en genieten van mijn AOW. Eind goed al goed. Aan alles komt een einde,dus ook aan dit boekwerk van mij.

Al snel begon ik mijn eigen weblog onder de naam www.udonthaniweblog.nl

En al snel kreeg ik  snerende opmerkingen van de beheerder van  een andere website waar diverse  redacteuren schrijvers weg liepen uit ongenoegen.

Ze  zien mij schijnbaar als een concurent.

Maar ja ik bluf ook niet dat ik elke maand 270.000 lezers heb en zij doen dat wel.

Ik  ging er flink tegenaan  zag diverse   websites en hun redacteuren opstappen omdat ze  niet  door een deur konden met die Thailandblog  sukkels.

Wat resulteerde in 9 jaar tijd dat onze weblog die er voor iedereen is groeid als kool.Een eigentijdse weblog waarin wij aan iedereen schijt hebben en onze eigenstijl kozen.

.

 
 Ik hoop dat u er van genoten heeft,ik heb in ieder geval genoten van elk moment dat in dit boek voor komt. Ik hoop dat de lezers onder u nu een beter beeld hebben wat er zich zo al afspeelde in de jaren 50-70 op de Nederlandse koopvaardij en dan vooral op de WildeVaart. En verders wens ik u samen met lieve vrouw Honnybee alle geluk van de wereld toe. Geniet van het leven Wand soms duurt het maar even. Lowy Cremers Email adres lowy.cremers.senior@gmail.com

U kunt al mijn films opname van de tv terug zien via you tube onder de rubriek De 1000 levens van Lowy Cremers

Geef gerust uw mening per lowy.cremers.senior@gmail.com