Bluf van Thailandblog.nl over helpen in deze crisis tijd.

Al 9 jaar de beste met 3000 fans

Ze kunnen niet meer om ons heen.!!!!

Ze  beweren elke maand  275.000 lezers te hebben.

Waardering van dit artikel op tb is 3x niks !!!

Maar een oproep of al die 275.000 lezers   een kleine bijdragen  willen  schenken aan de armsten onder de Thaise mensen  ivb met deze corona crisis werd  promt terzijde geschoven.Want ja zei de hoofdredacteur  als je er een helpt  komen ze allemaal.Je kunt niet iedereen helpen !!!

Dit getuigd er van dat  het hele verhaal van die 275.000 lezers  van geen kanten klopt.

Want als die allemaal 1 euro  beschikbaar  gesteld  hadden  dan waren er  heel veel meer mensen blij geweest met een voedselpakket.

Maar ja Thailandblog  zag er van af.Want ja die website moet bestaan van de reclame en  iets weg geven waar je niks voor terug krijgt is moeilijk voor  die zgn vaste lezes zegt Khun Peter dan maar.

Met andere woorden laat ieders zijn eigen boontjes maar doppen ,het is een grote schande dat je zo trots bent op zoveel lezers en dan in je schulp kruipt als men  een beroep op je doet.

Wij van www.Udonthani hebben 3000 fans en wij steunen  een kinderweeshuis en een gehandicapten wees huis  met elk een bedrag  van 3000 Thaise batjes dus in totaal 6000 thb  schenken wij .

 

 

.Kunnen die bestuurders zelf  wat voor hun inwoners doen.De redactie van Thailandblog heeft in de afgelopen weken ettelijke verzoeken gekregen om bepaalde actie’s met een posting te steunen. In zo’n oproep zouden dan de contactgegevens worden vermeld en hoe men een bijdrage kan leveren. Ze hebben daarvan afgezien.

En in het verleden  heeft thb ook al iets  opgezet  met een soort  Thailandblogboekje.De opbrengst  was voor een goed doel bestemd maar daar is toen ook niks  goeds uit voort gekomen.

Hebben niet eens aan hun zgn 275.000 lezers  hun mening gevraagd.

Ja nu zijn er de sukkels die via Thailandblog  hun hagje proberen te redden door een reactie te sturen hoe goed ze wel niet zijn.Als één zo’n actie zou worden genoemd, dan kan een ander niet geweigerd worden. Het zou op het blog niet zijn bij te houden. Niet bij te houden op dat blog ,nee natuurlijk niet  een reactie welk ei is lekkerder  van een witte of bruine kip dat zijn  geweldige reacties meestal verzonden door enkele halve gare  uit Nederland.

Daarbij komt, dat het maar de vraag is of een publicatie op Thailandblog veel zal uithalen. Vrijwel alle actie’s hebben immers een lokaal karakter en de lezersspreiding van Thailandblog is zo groot in Thailand, België en Nederland en soms ver daarbuiten, dat niet verwacht mag worden, dat er per actie veel geïnteresseerden zullen zijn. We raden organisatoren dan ook aan sponsors en gulle gevers aan te spreken in hun eigen omgeving, eigen vriendenkring en eigen netwerk.

Maar een eigen inisatief daar  heeft die redactie van TB  nog nooit van gehoord.

Dan vinden veel van hun lezers het niet vreemd meer   dat ze  alleen maar op veel reacties uit zijn de inhoud is  voor hun 3x nul

Ze moeten zich allen diep schamen die zgn vele lezers van Thailandblog.

Namens  enkele fans van www.udonthani blog.nl steunen we alles en iedereen die de armsten onder de Thai willen helpen.Stuur uw idee maar in waar we iets mee op poten kunnen zetten.

Wij danken onze sponsors.

Brickhouse Inn-Poolbiljart Meetingpoint-PC repair-Diverse resorts o.a Maya-Goldsmid vergulden goud-Fishingpool-Resort  changray-ho0nnybee  restaurant-Bed and ontbijtsevice voor Backpackers

Advice Shop in  udonthani.

mvg  redactie.Lowy Cremers.

Laat een reactie achter via

lowy.cremers.senior@gmail.com

 

udonthanicityweblog@gmail.com

 

ludovicusw80@gmail.com