weblog beweerd 275.000 lezers te bebben.Maar weigerd medewerking

al 9 jaar de beste

3000 fans/youtube Lowy Cremers/FB lowy cremers udonthani

Ze kunnen niet meer om ons heen. !!!!

 

Ingezonden mededeling via email ontvangen van Klaas van den Oever uit Bangkok.

Wij van de redactie hebben  deze reactie  aangepast en de scheldwoorden over bepaalde personen verwijderd uit het bericht.

De longinfectie heeft de mensheid verdeeld is twee kampen: de gelovigen en de ongelovigen.

Eigenlijk moest hier staan de  Corona is daarmee een godsdienstoorlog geworden, Mar daar God een uitvinding van den mens is  gaat dat dus niet op.

Het hele leven bestaat in hoofdzaak uit : De Duit En de Fluit.

waarbij tegenstanders elkaar om de oren slaan met ‘feiten’. Afkomstig van websites waar menigeen nog nooit van heeft gehoord.En  van de website die beweerd dat ze  elke maand  275.000  lezers hebben  hoef je  ook niks  te verwachten.

Ja  daar staan dan alles te samen  rond de 25 reacties die allemaal zeggen hun  steentje  bij te dragen door Thaise mensen die het moeilijk hebben  van eten te voorzien.

Maar  men zou toch verwachten dat een redactie die  hoog in hun vaandel heeft staan dat ze 275.000 lezers hebben dat die  elk individueel  hulpvraag  met  ja  direct  invult.

Maar  niks is minder waar die  wijst alles af  als   zijn weblog zou moeten helpen,want ja  dat brengt hem die bestaat uit uitsluitend  reclame  op zijn website werk mee dat niets  opleverd  voor hem zelf.

De kampen geloven alleen in het eigen gelijk en alles wat tegen hun overtuiging ingaat, wordt weggehoond en bijThailand blog weigeren ze je zelfs als  je een comma verkeerd  hebt gezet,dan kunnen ze het niet meer lezen  zeggen ze  dan .Wat een onzin.!!

Thailand in totaal slechts 55 doden door Corona? Op haast 69 miljoen inwoners   betekend dat het  in Thailand wel mee valt toch?

Jaarlijks vallen er 30.000 doden in het verkeer  daar schrikt niemand meer van toch. Dus wat stellen die 55 doden nu in feite voor. Opengooien dus het land. Waardoor, maar dat lees je nooit, de vakantie van de gelovige wordt veiliggesteld, de vriendin kan komen, zijn bar weer open kan en het restaurant van zijn vrouw/vriendin kan proberen wat baht te verdienen.

Zo dat de beheerder van Thailandblog  net als in het verleden zich weer eens in een hoerentent bij zijn edele deel kan laten pakken.

 

Ik lees dagelijks het nodige wat in de wereld wordt gepubliceerd over Covid-19. Op grond daarvan moet ik bekennen dat ik het antwoord niet weet, want ook in de gelederen van de deskundigen, vecht iedereen elkaar de tent uit.

Dus schrijf  ik maar  een broodje aap verhaal op Thailandblog .Volksgezondheid versus economie. Wat heb je aan je leven als je jouw baan kwijtraakt, tegenover wat heb je aan een baan als je aan Corona de pijp uit gaat.

Ook bij de acties om voedsel te verstrekken aan werkeloze en arme Thai kom je de kampen tegen. De lock-down is bijna ten einde, dus hulp hoeft niet. Of iemand meent gezien te hebben dat een Thai de pakketten in zijn pick-up heeft geladen. En is het niet de taak van de overheid om voor de eigen bevolking te zorgen?

En van de  redactie van Thailandblog  kan je niks verwachten ,want een artikel moet  gewoon veel reageerders opleveren  dan steunen die ideoten  Khun Petr zijn reclame  geld.

In Nederland graven de kampen zich nu in rond de mondkapjes, in Thailand en andere landen verplicht in de buitenlucht. Ik wil niet oordelen of de mondkapjes hebben bijgedragen aan het inperken van Corona om de doodeenvoudige reden dat ik dat niet weet.

Maar baat het niet, het schaadt ook niet. Dit in tegenstelling tot de visie van veel deskundigen    op Thailandblog in Nederland dat een mondkapje schijnveiligheid biedt.

Daar gaat het volgens mij niet om. Het is de psychologische kant van het lapje dat ertoe doet. De drager is zich constant bewust dat de situatie niet normaal is. Hij zal zich eerder met dan zonder mondkapje realiseren dat er een virus rondwaart. Het mondkapje zit in en aan je hoofd.

Zie het als een condoom!!

Geen condoom  ja dan maar een kindje  of misschien  HIV???

 

Ja aan de reacties  op ThailandBlog  over hulp bieden in Thailand aan mensen in nood kan je merken dat  van die zgn 275.000 lezers er slechts een tiental echt bevlogen en hulpzaam zijn  voor deze stakkers.

De buitenstaander begrijpt niet waarom die zgn beheerder eigenaar  van Thailand blog zijn 275.000 lezers niet oproept   gezamelijk te helpen.

Als de helft  mee zou doen   was het al ruim voldoende.

Maar ja als je steeds liegt over  het hoge aantal lezers dat nergens te controleren is dan  boet je zelf in en ben je erg ongeloofwaardig toch.

En wat andere webblogs aan  gaat  bij deze weblog www.udonthaniweblog.nl hebben ze  meteen  gedaan wat in hun vermogen lag via de reedactie.

Daar   hebben 2  instellingen dankbaar gebruik van gemaakt.

Terwijl  Udonthani  geen 275.000 lezers heeft  hebben ze wel  geholpen via de redactie daar waar het hard nodig was.

 

Het hele verhaal van Thailand blog is gewoon  een broodje aap verhaal  gedeligeerd door ene H Bos/Gringo  en kornuiten, en hoofdman  Khun Peter  ,die  liegen nog als ze fluiten.

Nu begrijpen ook meer mensen waarom enkele jaren terug op eens 3 vaste  redacteuren schrijvers  weg liepen bij die weblog .

Geef gerustuw mening aan  www.udonthaniweblog.nl

reageren kan uitsluitend via lowy.cremers.senior@gmail.com

Uw email adres  wordt niet gepubliceerd en u mag een anonieme naam aan uw reactie geven.

 Laat een reactie achter