Je maakt altijd wat wat mee in Udonthani. de Kat

 

 

 

Al  9 jaar de beste,eigen  YouTube Kanaal,Faboek  Lowy Cremers  udonthani.

3000 fans.

Ze kunnen niet meer om ons heen !!!!

Ingekomen  reactie Theo  Mispoes uit Udonthani

Kat MiMI

We stonden  klaar om een avondje uit te gaan. We lieten een paar lampjes aan, schakelden het antwoordapparaat in, dekken de kooi van de parkieten af en laten de kat in de achtertuin. Vervolgens bellen we een taxibedrijf. De taxi arriveert en we  openen de voordeur. Op dat moment schiet de kat langs ons  heen het huis weer binnen.
Wij wilden  per se niet dat de kat binnen bleef, want dan lopen de vogels gevaar. ‘Ik vang hem wel, stap jij maar vast in’ zei ik tegen mijn vrouw . De kat glipt naar boven en ik ging  er achteraan.
Terwijl mijn  vrouw in de taxi zat te wachten, wou ze niet dat de taxichauffeur weet dat er de hele avond niemand thuis is. Daarom zei  ze tegen de chauffeur dat haar  man er aan kwam. ‘Hij is nog boven om mijn moeder gedag te zeggen.’
Een paar minuten later stap ik  in en zeg als we  wegrijden: ‘Sorry dat het zo lang duurde, maar dat stomme kreng verstopte zich onder het bed. Ik moest haar met een klerenhanger dwingen om er onderuit te komen. Toen probeerde ze er weer vandoor te gaan, maar ik greep haar in haar nekvel. Toen heb ik haar in een laken gewikkeld om te voorkomen dat ze me zou krabben. En dat hielp. Ik sleurde haar met haar dikke kont de trap af en gooide haar in de achtertuin.’

Op dat moment knalde de taxi tegen een geparkeerde auto aan.

Met dank aan onze sponsors.

De beste computershop Landmark Udonthani.

 

 

       poolbiljart Meetingpoint Sampan Udonthani

Vooral uw PC problemen 2e Floor Central Plaza

Resort and swimmingpool and Fishing pool

Bed and Breakfast Honnybee 400 thb  for 1 night .

Leeya resort swimming and fishing.

 

Gold filler  jksuradee chonburie

Kamer huur per dag,per maand per uur .Honnybee Soi Donudom Udonthani

Bemiddeling  bij koop of verkoop goederen via  gratis advertentie op deze weblog.

Indien u ook een sponsor wil worden dan hier infomeren.

lowy.cremers.senior@gmail.com

udonthanicityweblog@gmail.com