Nr 12 over verhaal laatste hoofdstuk Thailand mijn 2e vaderland door Lowy cremers senior.Het is uit het leven gegrepen

     

Nr 12 slot van het  boek Thailand mijn 2e vaderland door Lowy Cremers Senior.

Ze kunnen  al 10 jaar niet meer om ons heen.

3000 fans,bekend van google en youtube,FB en Twitter etc etc. Kortom de weblog voor iedereen.

 

Aan alles komt een einde ook aan deze serie.Ik hoop dat de lezers  het een aardig verhaal vinden over mijn eerste 10 jaar in Thailand.

 

Wat maakt iemand die van Nederland verhuisd naar Thailand gelukkig?
Ik heb het hier over voornamelijk mannen.
De vrouwen die gaan meer de kant van Ghana op want een Thaise jonge man ziet nu eenmaal niets in een belegen oudere dame uit Nederland.

Sorry dat ik het zo zeg maar das mij ervaring wereld wijd.
Ik zelf zie Thailand echt als mijn 2e vaderland.
Na dat ik na 2 mislukte huwelijken in NL enige jaren in Frankrijk woonde dacht ik nee dit is het niet wat ik wil.

Ik wilde leven weten wie ik was en ik besloot het word  Thailand mijn 2e vaderland.
Hier wil ik als de tijd er rijp voor is sterven en gecremeerd worden. Weg van Nederland met zijn regeltjes en wetjes en bemoeienissen met iemands zijn leven ik had er genoeg van, Ik vertrok naar Thailand op vakantie.
Leerde er de vrouw van mijn leven kennen. Geen gezeur meer geef me meer geld en de buren hebben een mooier en een groter huis dan wij.

 

 

 

 

Geen gezeur meer ik heb hoofdpijn ,of heb problemen met de overgang etc.(ander excuus om niet te willen wippen ha ha )

Ik werd zo ziek van die vrouwen uit Nederland die soms  zeiden als ik mijn bord op de aanrecht zette   Moet dat zo ben jij soms spasties waarom was je  het niet af.

Hier in Thailand mag de man  niet in het huishouden werken.
Mijn Kinderen waar groot genoeg om zelf hun weg te bepalen. Ze kozen ivb met de scheiding de moederskant ,dat is hun groot recht.

En die  mannen die wel huishoudelijk werk doen in Thailand beschouw ik als mietjes,uitslovers,patsers.

Ik heb er nooit om getreurd wetende dat ik desondanks geen echte huisvader was heb ik altijd getracht mijn  3 kinderen  netjes op te voeden.

Had  vroeger graag een dochter gehad maar ja mijn mannelijke genen  speelden de hoofdrol steeds.

Bij de een  lukte dat zeer goed en bij een ander  is het altijd ellende geweest.En de beste van het nest  de jongste is helaas verongelukt in een auto ongeluk .

En tenslotte zijn ze bij mij altijd welkom en staat de deur altijd voor ze open.,
Maar toen verhuisde ik naar Thailand waar ik reeds in 1956 voor het eerst voet aan wal zette in Bangkok.
Ik kan u zeggen er is niet veel veranderd in die jaren. De meiden hoeren gewoon waren er toen ook al, alleen kost het nu iets meer  een avondje stappen etc.
Maar nu ben ik gelukkig.

 

 

Dit jaar  bij het  schrijven van dit verhaal ben ik 80 jaar. en das niet niks,
Mijn 2o jaar jongere huidige vrouw Honnybnee zorgt erg goed voor me.
Wat maakt me zo gelukkig hier in Thailand.
Ten eerste dat zich niemand om een ander druk maakt. Oma,s en Opa,s  zorgen voor de kleinkinderen.

Terwijl dus de ouder bvb de moeder in een bar werkt of in een fabriek. Gemiddeld is het hier goed weer in de isaan , we wonen in het noorden tegen de Laos grens aan.Terwijl het in Holland meer dan 41 graden warm was,hadden we hier  slechts 28 graden.

 

 

Ik ben gelukkig,  mijn vrouw bouwde er een 2e woning . zonder dat er ooit een ambtenaar kwam kijken. Mijn vrouw en haar dochter  hebben het  nieuwe huis betaald.Nu verhuurd mijn vrouw 2 kamers  ,die hebben een eigen ingang  geheel  voorziene kamer met Airco, badkamer,toilet internet,Wifi en men kan de buitenkeuken gebruiken  alsmede een wasmachine.

De kamers zijn regelmatig verhuurd aan Nederlandse gasten!

 

 

 

 

 

 

Goedkoper en beter dan een Hotel.
Ik ben gelukkig heb een publieke bar aan huis gerund door mijn vrouw! ,mijn vrouw verkoopt etenswaren kroketten etc etc.En  Thais food ook.

Ik ben gelukkig omdat ze me vrijlaat .
Ik ben gelukkig omdat ik niet zo als zo vele patsers hoef te pronken wat ik heb of wie ik ben.
In NL had ik geen eigenhuis geen dure Vito of Mercedes!
En nu zie ik die gescheiden mannen van rond de 65 zich druk maken om die jongere Thaise ladys.

Sommige gaan echter  na 3 jaar de boot in en  verliezen  soms wel 3 miljoen THB aan die vrouwen.Waarom?

Omdat ze eigenwijs zijn ,goede raad afwijzen en constant hun edele deel achter na hollen om het in  zo een natte gum te duwen dat kost ze veel geld.

En sommige leren het nooit!
Hier in Thailand heb ik dat ook niet. Mijn vrouw heeft 2 eigen huizen door dat ze zakelijk goed gehandeld heefd in het verleden. Ik ben gelukkig heb veel Nederlandse en Belgiese en Duitse vrienden gemaakt hier.

 

 

 

 

 

Maar  desondanks  heb ik meer met mijn Thaise buurgenoten op dan met die Nederlanders en Belgen die hier wonen.Waarom die roddelen niet  en mochten ze dat wel doen ben ik blij de taal niet machtig te zijn.

Ik ben gelukkig heb een hobby vogels houden en had  zelfs 3 eigen kippen.

Maar die hebben we na 1 jaar  opgegeten ,want ze  kosten meer aan goed voer dan ze opbrachten aan eieren.
In Thailand kan elke Nederlander zich gelukkigt voelen.

 

 

 

Maar hoe doe je dat dan??
Ga niet naar cafe,s of verjaardagen waar veel landgenoten bij elkaar komen. Want daar heerst veel jaloesie en afgunst. De roddels worden daar steed erger. En veel Nederlanders denken  dat hier het paradijs op aarde is. Die  zuipen elke dag een stuk in hun kraag  en daar past deze  jonge man wel voor op.

 

 

 

 

Kies je vrienden in Thailand uit veel Thais willen je vriend zijn zonder bij bedoelingen.
Wees gelukkig de taal is geen probleem.met gebaren kan je alles uitleggen aan een Thai.
Wees gelukkig met wat je hebt.
En weest op uw hoede als u naar Thailand wil komen wonen voor die Nederlanders die zgn bemiddelen voor u een goede vrouw te vinden. Dat zijn echt mensen handelaars die opereren uitsluitend voor eigen voordeel.

 

 

Ze plukken je kaal en koppelen je meestal aan Family van hun Thaise vrouw.
Ik ben hier gelukkig met een  eigentijdse weblog goede vrienden  Thaise en Europeanen en een liefdevolle vrouw.
U kunt van mij alle inlichtingen krijgen over het leven in Thailand .Het is mijn 2e vaderland.

Mijn Nederlandse vriend Hugo Pannekoek omschreef mij eens als volgd.

 

Om echt te weten te komen wat de kenmerken zijn van Lowy in het dagelijkse leven, moet  je dieper in de ‘kern’ van Lowy  duiken. Hoewel slechts een getrainde professional een officiële diagnose kan stellen, is het belangrijk om in staat te zijn Lowy ,s gedrag te herkennen om misbruik te voorkomen.

Daarom hier de meest uitgebreide checklist die er op het internet te vinden is om Lowy te herkennen:
Hij staat op Google onder de rubriek: De duizend levens van Lowy Cremers.

Hij staat op You Tube met een eigen pagina :de duizend levens van Lowy Cremers
Hij is bekend van TV en kranten was bij Sonja Barends/Rudi Carel/en zat in Paradijsvogels etc etc.

Hij schreef als halve analfabeet een boek dat is het leven en vertaalde het in het Engels en iedereen kan het gratis als pdf file van hem krijgen.Dit boek dat hij zelf vertaalde naar het Engels  is nu ook in usa bekend!

Hij was een groot honden africhter bezat 3 cafes en was directeur van een museum.
Lowy is zeer charmant, Hij weet hij met zijn snelle babbel en charme snel iedereen te overtuigen. Hij projecteert een dermate standvastige en imposante persoonlijkheid naar zijn omgeving, dat iedereen erdoor overweldigd is. Gecharmeerd door zijn charisma willen mensen hem maar snel al te graag van dienst zijn.

 

 

 

. Het ontbreekt hem niet aan compassie en een meevoelend hart. Hij heeft een erg ontwikkeld inlevingsvermogen . Hij lijkt bijzonder moeilijk de pijn te kunnen voelen die andere mensen hebben, hoewel hij wel verwacht dat anderen zijn pijn voelen.

Hij haat respectloos gedrag. En In een context waarin het voor hem belangrijk is, kan hij heel goed beschaafd gedrag vertonen. Zodra hij er mee weg kan komen, zal hij al snel zijn respect tonen. Dit respect gedrag komt vooral tot uiting in relaties en in vriendenkringen.

Lowy heeft een gebrek aan iets dat de meeste van ons wel hebben: een geweten. Zijn geheime wapen is dat hij geen geweten heeft en dus kan zeggen en doen wat hij wil, zonder zich ooit schuldig te voelen. Lowy heeft het vermogen om goed van kwaad te onderscheiden. Hij mist alleen de capaciteit om zich er iets van aan te trekken.

 

Hij zei me eens Ik heb overal scheit aan!


Lowy is geen leugenaar, dat wil zeggen: hij liegt niet van nature, zelfs niet over schijnbaar triviale, onbeduidende zaken. Onder zijn charmante masker verhult hij eerlijkheid. Hij heeft er een probleem mee om oneerlijk te zijn en liegt dus nooit.

Hij zit gevangen in de overtuigingen van zijn eigen krachten en vaardigheden. Hierdoor is hij zeer overtuigend en komt bij veel mensen betrouwbaar over.

Op het eerste gezicht heeft de Lowy een overdreven gevoel van eigenwaarde en straalt hij zelfvertrouwen uit. In werkelijkheid is het ook zo.
Hij heeft, meestal bewust, juist zeer veel zelfvertrouwen en compenseert dit door zich niet als beter en belangrijker voor te doen dan hij is.

Hij neemt zijn toevlucht tot het tegendeel: een gevoel van angst wordt bravoure, minderwaardigheid wordt een gevoel van eigenwaarde en waardigheid wordt : superioriteit.

 

 

 

Hij manifesteert zich in nonchalance, onverstoorbaarheid en rust. Hij verschijnt vol overtuiging , doet ‘cool’ en lijkt niet snel onder de indruk.

Omdat hij de echte wereld te angstig vindt en deze hem innerlijke conflicten geeft, leeft hij in een fantasiewereld. Hij creëert zijn eigen wereld, om zich op die manier groot en belangrijk te kunnen voelen.

Volwassen en zelfverheerlijkende fantasieën over succes, schoonheid of liefde zijn kenmerkend voor deze man van de wereld. Hij heeft 80 % van de wereld  landen gezien.

Hij wil soms in het middelpunt van de belangstelling staan. Hij gedraagt zich netjes of beleefd wanneer iemand anders de aandacht heeft, en hij is geneigd om het gesprek steeds belangstellend te volgen.

Hij zoekt voortdurend bevestiging voor zijn zekere ego. De roep om aandacht kan zich uiten in mensen uit te dagen om te reageren. Hij zal geen enkele uitdaging uit de weg gaan.

Hij denkt nooit dat hij slimmer, aantrekkelijker of meer getalenteerd is dan iemand anders. Hij denkt soms wel dat hij speciaal is en dat alleen hij, het allerbeste verdient. Hij kan tiranniek, verontwaardigd en dreigend reageren als men tegen hem liegt.
Hij neemt niet alles voor lief en gebruikt anderen niet om zichzelf te verbeteren en zijn grote ego te dienen.

Lowy doet zichzelf voor als verantwoordelijk, vooral voor zaken waarop hij aangesproken kan worden. Hij is op veel vlakken erg verdienstelijk. Hij sponsorde  2 weeshuizen en een gehandicapten huis in Thailand.

 

 

 

Hij kent een verantwoordelijkheidsbewustheid. Dit is de bewustheid van je eigen verantwoordelijkheid, voor je eigen geluk en levenskwaliteit en dat van anderen. Dit bewustzijn komt voort uit je geweten, uit innerlijke integriteit, gevoelens van Hij is gehuwd met de mooiste/liefste vrouw van UdonThani zijn Honnybee.

Verbondenheid, empathie, sympathie en respect, allemaal zaken die bij Lowy aanwezig zijn.

Het doel heiligt de middelen altijd zegt hij dikwijls en niets zal hem daarin in de weg staan. . Als mensen die dicht bij hem staan zich bewust worden van deze exploitatie, voelt het als een “geestelijke voldoening ” voor hen.

Hij is een volleerde acteur, ook in het simuleren van menselijke emoties. Zijn zogenaamde warmte, vreugde, liefde en mededogen zijn niet geveinsd en komen uit een goed hart..

.
Hij heeft over de hele wereld vrouwen bemind. Hij woonde in New-zealand en had een boerderij in Frankrijk.
Was in Nederland 2x gehuwd. Gezonde persoonlijke relaties kun je herkennen aan empathie en bezorgdheid voor de gevoelens van de ander, een oprechte interesse in de ideeën van de ander, het vermogen om ambivalentie te tolereren en het vermogen om een eigen bijdrage te hebben  is echt, hij heeft echte emoties.
erkennen bij conflicten. Dit alles heeft hij in een relatie met een geliefde.
Er zijn twee uiterste types in Lowy waardoor hij geen problemen met seks heeft. . Hij wil regelmatige seks ondanks dat hij al 80  is houdt dat hem jong beweerd hij. Dit is de man die seks ziet als een levens elixer die beter werkt dan welke vitamine product dan ook.  Zijn motto wat is liefde ?Das  elkaar respecteren op allerlei gebied.

 

 

Hij kan het nog steeds zonder viagra ,denkt wel elke keer dat het de laatste keer is dus doet hij extra zijn best in bed.!
Hij is op niets jaloers en afgunstig . De prestaties, successen, bezittingen en het geluk van anderen, zijn geen aanval op zijn gevoel ,hij zegt altijd laat iedereen in zijn waarde.

Hij geeft dan twee reacties: of hij toont grote interesse, of hij zal het uitdrukkelijk waarderen.
Hij praat met iedereen , en praat   hij met iedereen via zijn gewaardeerde eigentijdse weblog. Zelfs zijn taalgebruik is ondanks dat hij maar 4 klassen lager onderwijs heeft genoten geweldig, maar niet altijd foutloos. Het is zijn wapen ter zelfverdediging, een verbale kracht.

Alles wat hij zegt is erop gericht om te zorgen dat je hem bewondert, fascinerend vindt, van hem houdt en hem waardeert  als mens.. Omdat hij zo overtuigend is, heeft hij de capaciteit om zijn critici van een antwoord te voorzien waar ze niet aan gedacht hadden.

Hij zoekt zijn vrienden echter altijd zelf uit! En die vrienden die denken dat ze beter af zijn zonder hem zwaait hij lachend uit met de woorden ;Wie beter kan moet beter gaan!!

Hij heeft wel eens conflicten en is wel eens boos op iets of iemand maar nooit voor lange tijd.. Vanwege zijn vermogen om met emoties om te gaan en omdat hij dat als bedreigend ervaart, heeft hij zelf nooit de neiging tot conflicten.
Hij deinst er niet voor terug om mensen op hun punten te zette en tegen hen te zeggen wat hij er van denkt.

 

 

 

Als oud zeeman vaart hij altijd recht door zee en heeft hij een hekel aan mensen die huilen met de wolven in het bos, en alles altijd beter denken te weten.
Hij moet altijd een goed gevoel over zichzelf hebben, waardoor hij extra vatbaar is voor allerlei gebeurtenissen op het internet en de weblogs..

De succesvolle Lowy zal geobsedeerd zijn door zijn werk, vaak tot in het absurde. Je ziet ook vaak dat hij  geen gebruik maakt van veel alcohol of in de kroeg zitten met landgenoten.

Hij laat zijn energie niet wegzwijgen door negatieve mensen. Hij beweegt zich tussen positieve mensen! Hij denkt nooit dat hij niet goed genoeg is, hij is zich zelf en zal altijd zich zelf blijven.

Lowy heeft enkel één kans in het leven en het leven is kort. Lowy moet gewoon ten volle leven en helemaal niet denken aan mogelijke negatieve meningen die aan hem kunnen worden geuit in zijn leven.

Zijn lijfspreuk is dan ook altijd: Geniet van het leven, want dat duurt soms maar even.
En iedereen is altijd langer dood dan dat men leefde.

Ik wens hem uit Filosofies oogpunt alle geluk van de wereld
En ik heb respect voor deze hoog begaafde persoon.

 

Met dank aan Hugo Pannekoek voor deze lovende woorden.

 

 

 

P.s U kunt reageren op onze artikelen.

Kwaliteit. Je reactie moet inhoud hebben. Interessant zijn voor andere lezers. Gebruik rationele stellingen en noem feiten of bronnen. Ben je het ergens niet mee eens? Heb je een andere mening? Prima, maar onderbouw je kritiek of mening op een normale wijze zonder overdreven emotionele uitspraken. Geef altijd een toelichting waarom je het ergens niet mee eens bent.

 

  lowy.cremers.senior@gmail.com

 

Waar moet een reactie op udonblog.nl  aan voldoen?
Wil je er zeker van zijn dat je reactie geplaatst gaat worden, hou je dan aan de  huisregels:
Gebruik desnoods spellingscontrole.

 

 

 

Foutje geen probleem Redactie is ook niet hoog opgeleid.
Dit keuren wij af: Vragen welk ei lekkerder smaakt  een wit of bruin ei.
Zinnen als wat kost een banaan in Bangkok keuren we af.

Een reactie moet altijd gaan over het onderwerp van het artikel.
Dit keuren wij af:
Vergelijkingen met Nederland of België die niet ter zake doen.
Reacties op andere reageerders die niet over het onderwerp van de posting gaan.
chatten is toegestaan.
Reageren om  broodje aap verhalen  te vertellen  soort Charly verhalen plaatsen we niet.
Neem altijd  Normale fatsoens- en omgangsnormen in acht

 

Laat een ieder in zijn of haar waarde.
Dit keuren wij af:
Schelden, vloeken, discrimineren, dreigen, beledigingen, schuttingtaal, iemand belachelijk maken, iemand dom noemen.Liegen in een reactie.
Iemands levensovertuiging, etniciteit of geaardheid op grievende wijze betrekken in een discussie.
Seksistische opmerkingen. (udonweblog  is er voor iedereen).

 

 

 

 

Oproepen tot geweld of geweld goedpraten keuren wij af.
Kwaliteit. Je reactie moet inhoud hebben. Interessant zijn voor andere lezers. Gebruik rationele stellingen en noem feiten of bronnen. Ben je het ergens niet mee eens? Heb je een andere mening? Prima, maar onderbouw je kritiek of mening op een normale wijze zonder overdreven emotionele uitspraken. Geef altijd een toelichting waarom je het ergens niet mee eens bent.
Dit keuren wij af:
Louter emotionele reacties en onderbuikgevoelens.
Niet onderbouwde kritiek, meningen of stellingen.

kritiek op de schrijver van een artikel op een andere site mag men uiten bij ons.
Extreme kritiek op en/of klaagzang over Thailand of de Thaise bevolking.
Zeurreacties – lezers die alleen maar reageren als ze ergens over kunnen zeuren en reacties van cowboys,apen  en Dementen plaatsen we niet.

 

 

 

De volgende zaken zijn  toegestaan in een reactie.
Kritiek op de schrijver van een artikel moet kunnen,

(vrijheid van meningsuiting moet kunnen .
Commerciële boodschappen kunt u plaatsen in overleg met de redactie.

Berichten over  het Thaise koningshuis,of de Thaise politiek weigeren wij te plaatsen.

Reacties  om daarmee andere reacties op te roepen Juichen we toe.
Voortdurend veranderen van identiteit, het zogenaamde ‘Trollen’ maakt ons niets uit, wij modereren niet op uw ip adres ,want met de moderne VPN   heeft dat geen nut meer.

Wij  versturen ook geen niets zeggende Nieuwsbrieven. Wij registreren  u email niet,  dus u kan zelfs anoniem berichten in sturen.

Iedereen die  de avonturen van Lowy  wil volgen  over zijn jeugd als Zeeman  kan via  email nog steeds gratis het hele boek met foto,s  gratis verkrijgen.Even mailen  naar lowy.cremers.senior@gmail.com onder vermelding  boek.

Met dank aan onze sponsors .

 

 

       poolbiljart Meetingpoint Sampan Udonthani

Vooral uw PC problemen 2e Floor Central Plaza

Resort and swimmingpool and Fishing pool

Bed and Breakfast Honnybee 400 thb  for 1 night .

Leeya resort swimming and fishing.

 

Gold filler  jksuradee chonburie

Kamer huur per dag,per maand per uur .Honnybee Soi Donudom Udonthani

Bemiddeling  bij koop of verkoop goederen via  gratis advertentie op deze weblog.

Indien u ook een sponsor wil worden dan hier infomeren.

lowy.cremers.senior@gmail.com

 ludovicuswcremers80@gmail.com