ERG vroeg voor en 1 april grap . Het is uit het leven ggrepen.

Gezien op Thailandblog ha ha ha.

 

Budgetmaatschappij AirAsia komt met een “#FlyRuaRuaPas” om zo vanaf 1 april binnenlandse vluchten te promoten. Voor 3.599 Thai baht (exclusief btw), kunnen reizigers met de pas op elke binnenlandse route binnen Thailand vliegen (van 1 april tot 16 december 2021).

De “#FlyRuaRuaPass” reispas is tot 7 maart 2021 te koop via de AirAsia super app of door naar airasia.com/deals te gaan. Er zijn slechts 80.000 passen beschikbaar op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt.

Met de ‘#FlyRuaRuaPass’-reispas kunnen passagiers naar elke binnenlandse bestemming van hun keuze vliegen, door 14 dagen voor hun geplande vertrekdatum vooraf een stoel te reserveren. Dat kan via de de AirAsia super-app of airasia.com/deals, en is afhankelijk van de beschikbaarheid van stoelen op de gekozen data.

Deze aanbieding is geldig voor alle binnenlandse routes naar 24 bestemmingen in Thailand, met een geldigheidsperiode van negen maanden.

De luchtvaartmaatschappij reserveert 20% van de stoelen op elke vlucht voor pasgebruikers (op basis van Airbus A320-vliegtuigen met 180 stoelen), dat is in totaal meer dan 6.000 stoelen per dag. De actie is niet van toepassing op feestdagen.

 

Met dank aan allen die er in trappen.