ELKE DAG DRONKEN IS OOK EEN GEREGELD LEVEN. HET IS UIT HET LEVEN GEGREPEN.

 

VERHAAL OVER EEN ALCOLIST EN  FANTAST OP INTERNET BLOG

Al ruim 10 jaar de beste weblog.

3000 fans

volgers

Ze kunnen niet meer om ons heen.

 

Een ingekomen  bericht  over  een dronken blog schrijver

Ingezonden door Harry  Dronken droppie Udonthani gezien op internet blog en door inzender aangepast.

 

 

Ondanks de vele  taalfoute   geplaatst wetende dat het bij udonthani om de inhoud gaat  en niet om aantal reacties.

De vaste schrijver Gringo      van de meest rare verhalen op Thailandblog  werd gesnapt bij een alcohol controle.

In een artikel op Thailand blog schreef hij voltrots  dat hij eindelijk eens gepakt was door de politie bij een alcohol controle.

Maar de man besefte helemaal niet dat hij zich zelf en vele andere  op de weg in groot gevaar had gebracht door poepzat  op de scooter te gaan rijden.

Want zie foto ook dit had hem kunnen overkomen.Deze man heeft het met de dood moeten bekopen.

(foto,s gemaakt door Lowy)

wonen nogal wat buitenlanders, ook Nederlanders en Belgen, in Thailand en al die buitenlanders hebben in ieder geval één ding gemeen: zij hadden een goede reden om te verkassen. Wat die reden is, doet er in dit geval even niet toe, zij hebben ergens in het verleden besloten om naar Thailand te verhuizen voor langere tijd of zelfs voorgoed.

Daarnaast is het aantal buitenlanders, dat Thailand voor vakantie bezoekt, soms één, soms meerdere keren per jaar natuurlijk veel groter. Van deze groep zie ik regelmatig mensen uit alle delen van de wereld, die de poolhal, waar ik vaak kom, bezoeken. Als het dan tot een gesprek komt, komt ook vaak het verschil ter sprake van hoe een toerist Thailand ervaart en hoe iemand, die hier min of meer permanent woont, tegen de Thaise samenleving aankijkt.

 

Waarom verhuizen naar het buitenland?

 

 

Reden nummer 1: Het geeft een kick!

De eerste periode is het wel even doorbijten – wennen aan een nieuwe omgeving, cultuur, taal, mensen, huis en ga zo maar door. Je moet er even aan wennen, alles is nieuw. Maar zodra je steeds een beetje verder uit je gemakkelijk leventje stapt en het lukt dan bijvoorbeeld om jezelf te ‘redden’ geeft dit zo’n kick!vOORAL ALS JE NET ALS DIE gRINGO NA EEN AVONDJE POOLEN  ZO ZAT ALS EEN AAP DRONKEN MET JE SCOOTER NAAR HUIS GAAT

Reden nummer 2: Het geeft je een gevoel dat je leeft! VOORAL ALS JE DENKT OCH DIT IS THAILAND HIER MAGJE ALLES EN KAN ALLES.
Het gevoel hebben dat je leeft kun je krijgen als je zelf de controle hebt over dingen. En als je in het buitenland woont en dan een keuze moet maken – hoe simpel of juist hoe eng ze ook zijn – geeft dat gewoon een heel lekker gevoel als je dat hebt gedaan. Je bent door het maken van keuzes bewust van je handelen, dus dan krijg je vaak zo’n gevoel dat je echt ‘wakker’ bent en aan het leven bent. Verslavend!

Reden nummer 3: Je leert jezelf goed kennen!
Tja – waar je ook naartoe gaat in de wereld, je neemt jezelf mee. Ben je geduldig? Vraag je weleens om hulp? Bied je zelf weleens hulp aan? Tijdens het wonen in het buitenland moet je jezelf echt redden dus je leert jezelf enorm kennen. Veel dingen gaan niet zoals jij dat wilt. Het enige waar je invloed op hebt is hoe je ermee omgaat.mAAR JA VEEL fARANGS LEVEN ER MAAR OP LOS.

Reden nummer 4: Je leert dat je je ergens anders thuis kunt voelen!
Doordat je een land nu ervaart als een local, je aanpast aan een nieuwe cultuur en taal leer je je thuis te voelen op een andere plek. En dat besef is best wel fijn, dan gaat de wereld voor je open!.jA EN JE VERMAAKT DE INTERNET GEBRUIKERS  ALS ZGN SCHRIJVER VOOR EEN BLOG MET DE  RAARSTE  LEUGENACHTIGE VERHALEN.

Reden nummer 5: Je leeft spontaner!
Een spontaan leven is best moeilijk thuis met al je vrienden van vroeger, plus nieuwe vrienden, plus (ex)collega’s, plus (schoon)families die je natuurlijk graag wilt zien. Dus waarom niet je agenda helemaal volplannen? Helaas – ook al hebben we er een hekel aan soms – we doen het allemaal.jA JE LEEFT SPONTANER ALS JE LANDGENOTEN VIA EEN BLOG ALLES WIJS PROBEERT TE MAKEN.

In een ander land waar je een nieuwe sociale kring aan het opbouwen bent is het misschien nog makkelijker om spontaner te leven. Desalniettemin is het een reden om in het buitenland te wonen – puur voor meer spontaniteit in je leven. Wat je hopelijk dan mee terug neemt – het leven met de dag. Waar heb JIJ op dit moment zin in? Dit zorgt voor een gevoel van vrijheid! hET IS TOCH EEN HEERLIJK GEVOEL ALS JE MENSEN ALLERLEI  VERHALEN UIT JE FANTASIE RIJKE WERELD  KUNT VOOR SPIEGELEN

Reden nummer 6: Je leert wat kwaliteit is!
Helaas lever je momenten in met je beste vrienden en familie voor een nieuw leven vol avontuur. Soms kun je je weleens egoïstisch voelen.

DAT BLIJKT UIT  AL DE ONDERWERPEN DIE GRINGO BIJ ELKAAR FANTASEERD OP EEN bLOG.Maar iedereen leeft zijn of haar leven. Hopelijk volgt ook iedereen zijn of haar dromen. En de momenten dat je elkaar dan spreekt vanuit zo’n afstand, zijn zo waardevol!

VOORAL ALS JE DAN VIA EEN BLOG  PROBEERD RECHT TE PRATEN DAT JE GOED ZAT  DOOR DE THAISE POLITIE WERD AANGEHOUDEN EN JE NA EEN BOETE GEWOON DRONKEN DOOR MOCHT RIJDEN.eN JE JOUW BELEVENIS  OVER DIE AVOND POOLEN IN GEUREN EN KLEUREN OP EEN tHAILAND BLOG PUBLCEERDE.

Ook als je weer terug bent – of tussendoor even naar huis gaat – kies je ervoor om écht bij iemand te zijn. Die bewuste momenten samen, dat is kwaliteit. En daar draait het wat mij betreft om in het leven.jA  DAN IS EEN AVONDJE POOLEN   GEWOON  EEN GROTE ZUIP PARTY VOOR JE.

Reden nummer 7: Je leert wat je zelf belangrijk vindt!
Ben je erachter gekomen dat je echt energie krijgt van die nieuwe hobby’s? Dat je genoeg ruimte hebt voor jezelf? Dat een spontaner leven bij je past? Of die echte gesprekken die ergens over gaan met je beste vrienden of familie thuis? Je leert wat je zelf echt belangrijk vindt, je waarden. En dat neem je allemaal mee, bij de volgende keuzes die je gaat maken.

Reden nummer 8: Je groeit als persoon!
Als je even afstand doet van je veilige leven thuis, stap je uit je comfort zone. Iets wat je op het begin – vooral nog thuis bij de basis het aller engste leek – is nu gewoon een onderdeel van jouw persoonlijkheid geworden. Je bent als persoon hierdoor gegroeid.JE VIND HET HEEL GEWOON OM ANDERE VERKEERS DEELNEMERS  IN GEVAAR TE BRENGEN ALS JE GOED  JAJUM  UIT DE POOLHAL  NAAR HUIS GAAT  OP JE SCOOTER.

Reden nummer 9: Je wordt zelfverzekerder!dAT DENKT gRINGO ALTIJD ALS HIJ WEER EENS DRONKEN OP ZIJN SCOOTER NAAR HUIS GAAT.
Last but not least – door al deze ervaringen dat je groeit als persoon ben je gewoon een stuk(je) zelfverzekerder geworden. Dat is toch het aller coolste wat je kunt bereiken. Dat je in jezelf gelooft? Dat je gewoon een totaal nieuw leven kunt opbouwen ergens anders. Iets wat niemand je ooit meer afpakt. En deze boost aan energie neem je mee naar huis – of naar je volgende uitdagingTOT IN DE TOEKOMST JE NOODLOT  TOESLAAT ALS JE WEER LADDERZAT UIT DE POOLHAL HUISWAARDS GAAT.

Tenslotte
Niet genoeg redenen om te gaan? Ik ben me er zeker van bewust dat iedereen zijn eigen dromen heeft, maar wellicht zet het je wel een beetje aan het denken over het leven. Want welke droom jij ook nastreeft, je stapt daarmee uit je comfort zone en dan ga je ook allerlei fases door. En écht – Go for it – je LEEFT maar een keer!DUS GENIET VAN  HET LEVEN WANT SOMS DUURD HET MAAR EVEN.EN JE BENT ALTIJD  LANGER DOOD DAN DAT JE LEEFDE.

JAMMER GENOEG GAAN  NOG STEEDS DE VERKEERDE MENSEN DOOD DOOR  HET CORONA  VIRUS en het dronken op een scooter rond rijden in Thailand

 

 

Bedankt voor de sponsors.

 

WAWA toers  vip bus met chauffeur

 

 

       poolbiljart Meetingpoint Sampan Udonthani

Vooral uw PC problemen 2e Floor Central Plaza

Resort and swimmingpool and Fishing pool

Bed and Breakfast Honnybee 400 thb  for 1 night .

Leeya resort swimming and fishing.

 

Gold filler  jksuradee chonburie

Kamer huur per dag,per maand per uur .Honnybee Soi Donudom Udonthani

Bemiddeling  bij koop of verkoop goederen via  gratis advertentie op deze weblog.

Indien u ook een sponsor wil worden dan hier infomeren.

lowy.cremers.senior@gmail.com

email lowy.cremerssenior@gmail.com.