Oude vader met covit man bijna 100 jaar gedumt bij een tempel in thailand Het is uit het leven gegrepen Nr 223

Al 10 jaar de beste Udonthaniweblog ook een Engelse editie.

3000 lezers/fans/volgers

 

Ze kunnen niet meer om ons heen

Een bijdrage van onze man in Bangkok Sjaak de allesweter.(bron Bangkokpost)

 

Een Duitse man is overleden nadat hij van zijn appartement in Patta op de 4e verdieping was gesprongen en medische behandeling weigerde .

Een 34-jarige Duitse man is dood nadat hij ruzie had gemaakt met zijn vriendin en vanmorgen uit zijn flat op de vierde verdieping in Pattaya was gesprongen. Hij overleefde aanvankelijk de val, maar weigerde medische hulp. De politie van Pattaya werd om 5 uur ’s ochtends op de hoogte gebracht van het incident.

Politie, hulpdiensten en verslaggevers kwamen ter plaatse en troffen de man aan die bij bewustzijn, kalm en bewust op de grond zat, medische hulp weigerde en medisch personeel opdroeg weg te gaan. Hij had minstens één arm gebroken, maar wilde niet samenwerken met medici, politie of zijn vriendin en weigerde elke poging tot hulp.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De man, wiens naam wordt achtergehouden in afwachting van berichtgeving van familie en de Duitse ambassade, weigerde elke poging om hem naar het ziekenhuis te brengen, ondanks dat hem werd verteld dat hij waarschijnlijk interne bloedingen had. Hij zakte later in elkaar en stierf ter plaatse. Zijn doodsoorzaak wordt verondersteld inwendige bloedingen te zijn.

Het lichaam van de 34-jarige Duitse man 

De 26-jarige Srijantra Kosaidil, de inwonende vriendin van de man, huilde en zei dat ze ruzie hadden voordat de man van de vierde verdieping sprong. De politie zegt dat alcohol een factor was, maar de exacte reden voor de ruzie werd niet gegeven.

De politie zet het onderzoek voort en informeert de ambassade vandaag.

 

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Udonthani weblog in Inglish 

 

A husband and wife dropped off an 80 year old man they referred to as father, at a temple in Nakhon Ratchasima/Korat in northeastern Thailand. After they dropped off their patriarch with nothing but a cloth bag, they drove off. The man was later found to have Covid.

One Facebook user who claims to be a medical worker at the Bua Yai Hospital posted a picture to their Facebook of the elderly man lying on a dirt path next to some grass. The pictures came with a “written condemnation” of the daughter’s poor treatment of her nearly century old father.

The abbot of Wat Pa Suan Thamma Sawaddee, Luang Phor Sitthichai, says that the woman and her husband dumped the unnamed 80 year old off at the temple on Sunday. This morning, the unnamed man was found walking away from the temple and later discovered lying on the trail. Health officials took him away for a Covid test which later turned out positive.

The couple’s explanation was that their “father” had known the abbot when they had previously lived in the Khon Khaen province and that the unnamed 80 year old wanted to stay with the abbot at the temple.

The village head, Thongsuk Thaebtham, says the man told him that his daughter took him from the Lop Buri province to bring him to the temple. The man has since been taken to a hospital in Khon Kaen for medical treatment.

Those who came in close contact with the displaced 80 year old, including monks, health workers, and rescuers, are now in a 14 day quarantine.

Thongsuk disagrees with the daughter’s treatment of her father and says her actions placed others at risk of catching Covid.

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Thanks to the sponsers.

 

Voor de luxe kamers in de condo  kunt u

mailen naar udonthanicityweblog@gmail.com

Luxe kamers  in Condo verschillende prijzen varieren van 5000 thb per maand tot 7000 thb pm   uw gast vrouw

 

Sponsors.

Chanin Chanok soi donudom Udontani

Rooms for rent .Rent luxe rooms  .Email us for details.

 

haniWAWA toers  vip bus met chauffeur

1500 thb per dag met chauffeur,excl brandstof.

 •  

   

         poolbiljart Meetingpoint Sampan Udonthani

  Vooral uw PC problemen 2e Floor Central Plaza

  Resort and swimmingpool and Fishing pool

  Bed and Breakfast Honnybee 400 thb  for 1 night .

  Leeya resort swimming and fishing.

   

  Gold filler  jksuradee chonburie

  Kamer huur per dag,per maand per uur .Honnybee Soi Donudom Udonthani

  Bemiddeling  bij koop of verkoop goederen via  gratis advertentie op deze weblog.

  Indien u ook een sponsor wil worden dan hier infomeren.

  udonthanicityweblog@gmail.com